Geforce GTX 970M keeps giving me driver error 43

Page 1 of 2 12 LastLast

  1. Posts : 30
    Windows 10
       #1

    Geforce GTX 970M keeps giving me driver error 43


    I'm not seeing any history in windows update of GeForce drivers being installed, but that could be the issue. However, now matter what order or how I uninstall/re-install drivers, I keep getting this error and GeForce Experience stops or won't start. Getting a little annoyed and not seeing too much info about this. This isn't SLI. Any help or info would be great.
      My Computer


  2. Posts : 166
    Win 10 Pro 64Bit
       #2

    Heretikos said:
    I'm not seeing any history in windows update of GeForce drivers being installed, but that could be the issue. However, now matter what order or how I uninstall/re-install drivers, I keep getting this error and GeForce Experience stops or won't start. Getting a little annoyed and not seeing too much info about this. This isn't SLI. Any help or info would be great.
    Hi

    I had this problem with my GTX 970 but I had a second card installed (GTX 580). I assume that as you are using a laptop, you don't have another card installed but it may be caused by your on-board graphics - try disabling in BIOS.

    See my info post: Solved Multiple NVidia Cards - Code 43 (Info Only) - Windows 10 Forums

    Regards
    UKMedia
      My Computer


  3. Posts : 30
    Windows 10
    Thread Starter
       #3

    Most laptops these days (at least in my experience) don't allow you to disable the onboard graphics, just saying. And in my case, Asus just went ahead and disabled it completely. Your SLI set up is an issue I've read about. Hope some updates get these things taken care of. Soon.
      My Computer


  4. Posts : 30
    Windows 10
    Thread Starter
       #4

    So the issue stopped, either magically on it's own or through a windows update. I don't know... Mark this as resolved?
      My Computer


  5. Posts : 30
    Windows 10
    Thread Starter
       #5

    OK. so the issue didn't stop. CCleaner automatically ticks NVIDIA Install files (the location is C:\NVIDIA)... Although it appears the folder and it's files are still there, it was deleting something in there or doing something, because ever since I unticked it, I don't have this problem.
      My Computer


  6. Posts : 30
    Windows 10
    Thread Starter
       #6

    God d(*& it, this issue is not solved. I constantly get a driver error on win 10 no matter what I do. This SUCKS. About to go back to 8.1. It was just fine
      My Computer


  7. Posts : 166
    Win 10 Pro 64Bit
       #7

    There appears to be a new beta driver available, have you tried this?

    http://www.nvidia.com/Download/Find.aspx?lang=en-us

    Regards
    UKMedia
      My Computer


  8. Posts : 30
    Windows 10
    Thread Starter
       #8

    Nah bro... Last beta driver is from April. I have the latest and all the windows ten drivers. It always happens. Can't believe I'm the only one. Maybe my theme patcher?
    Last edited by Heretikos; 01 Oct 2015 at 04:19.
      My Computer


  9. Posts : 166
    Win 10 Pro 64Bit
       #9

    My screen is showing

    355.98 September 22, 2015
      My Computer


  10. Posts : 30
    Windows 10
    Thread Starter
       #10

    Well that's not a beta driver and I know how to download updated drivers. But thanks for taking the time on this old thread of mine.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:31.
Find Us




Windows 10 Forums