Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

  1. Joined : Dec 2013
    Cheshire, England
    Posts : 1,422
    Windows 10 Pro x64
       17 Sep 2014 #21

    z3r010 said: View Post
    It's working again not for me, I cant figure out why it jams here but not on the other sites - it's a copy and paste
    What do you mean by "It's working again not for me"
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Nov 2013
    Posts : 804
    10 Pro Preview x64
       17 Sep 2014 #22

    A UK thing then Jamie? Works fine here in France. I'm going to Tunisia this afternoon and will check it out and see.

    Perhaps you should consider retiring to the costas or something (which I'm aware is probably the least helpful suggestion ever made by anyone ever).
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Dec 2013
    Cheshire, England
    Posts : 1,422
    Windows 10 Pro x64
       17 Sep 2014 #23

    adamf said: View Post
    A UK thing then Jamie? Works fine here in France. I'm going to Tunisia this afternoon and will check it out and see.

    Perhaps you should consider retiring to the costas or something (which I'm aware is probably the least helpful suggestion ever made by anyone ever).


    It's 50/50 -- one minute it's fine and then the next it is stuck.

    One thing i did notice was it only seemed to happen when i was logged in, when i was logged out it was fine however you are classed as a guest then so you don't see vip posts etc (plus you cant post anyway then lol)

    It working while logged out my have just been coincidence though
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,718
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       17 Sep 2014 #24

    Thanks for the 8/9 AllCut, John.

    Thanks for adding it to your great list, JD.

    Barman58 said: View Post
    Live view here is the What's New? link on the forum main header
    “What's New?” is in the Modern and Modern wide, which is “New Posts” in the other skins, so therefore not live, correct? Not sure for my 9F live is jammed.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Oct 2013
    Newport, South Wales, UK
    Posts : 1,203
    Windows 10 Pro x64 - XP/Vista/Win7/Win8.1 in VM for testing
       17 Sep 2014 #25

    What's new is available on all skins, Vertically between the forum logo and the New Posts It's seems to be working correctly for me but is of course a little slow at the moment due to the levels of activity (or Not Lol)
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,718
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       17 Sep 2014 #26

    Thanks for that, Barman. I see it now. I was concentrating too much on the very upper left corner. I call it ADD blind.

    Still seems to be jammed for me though. I'll keep an eye on it.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2013
    Newport, South Wales, UK
    Posts : 1,203
    Windows 10 Pro x64 - XP/Vista/Win7/Win8.1 in VM for testing
       17 Sep 2014 #27

    John has seen a few glitches with it on this new site, I'm sure they'll be sorted soon, in the mean time try a refresh or two, or try setting a filter and unsetting it - which can unstick it sometimes
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Dec 2013
    Cheshire, England
    Posts : 1,422
    Windows 10 Pro x64
       17 Sep 2014 #28

    Barman58 said: View Post
    What's new is available on all skins, Vertically between the forum logo and the New Posts It's seems to be working correctly for me but is of course a little slow at the moment due to the levels of activity (or Not Lol)
    This isn't the same as AllCut though is it?
    What's New and AllCut look different plus What's New doesn't automatically refresh when new posts are made like AllCut.

    AllCut gets frozen (Still is for me) but What's New works fine for me (it just doesn't automatically refresh as new posts are made)

    Regards,
    Jamie
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 20,718
    Tower: W8.1; Laptop: W10 Pro build 10586; Windows Phone 8
       17 Sep 2014 #29

    It's jammed both on Whats New? and 8/9 AllCut. If I F5 them they update, so that means they're jammed unfortunately.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Dec 2013
    Cheshire, England
    Posts : 1,422
    Windows 10 Pro x64
       17 Sep 2014 #30

    And... AllCut has just started working for me now
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 12:32.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums