Page 42 of 69 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast
  1.    02 Mar 2017 #411
    Join Date : Oct 2013
    Covington, Louisiana
    Posts : 730
    Windows 10 1703 Pro 64

    Quote Originally Posted by wordsworth View Post
    Installed 1475 over 1469 and within two minutes being on the Internet had a bad pool header error just as when 3.0 was first released and that occurred on the old build computer and also the very first time I went on the Internet with 3.0 installed on the new computer build (new OS drive hardware as well).

    Reinstalled 1469 after using mbclean and appears well again. I had to LOL when the BSOD occurred.
    Never heard of 1475. the newest is:

    Malwarebytes version: 3.0.6.1469
    Component package version: 1.0.75

    Jim
      My ComputerSystem Spec
  2.    02 Mar 2017 #412
    Join Date : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 28,984
    Triple boot - Win 10 Pro, Win 10 Pro Insider (2) - (and a sprinkling of VMs)

    Quote Originally Posted by Phone Man View Post
    Never heard of 1475. the newest is:

    Malwarebytes version: 3.0.6.1469
    Component package version: 1.0.75

    Jim
    Probably just a typo slip of the 1.0.75 and the 1469. Lots of numbers floating around in there. Need a scorecard!

    Click image for larger version. 

Name:	2017-03-02_19h42_15.png 
Views:	3 
Size:	58.2 KB 
ID:	123430
      My ComputersSystem Spec
  3.    02 Mar 2017 #413
    Join Date : Oct 2013
    Covington, Louisiana
    Posts : 730
    Windows 10 1703 Pro 64

    I agree. MB has confused us with these Component Package Updates and leaving the version the same.


    Jim
      My ComputerSystem Spec
  4.    02 Mar 2017 #414
    Join Date : Jan 2015
    Posts : 175
    Windows 10 Pro 64 bit

    I stand corrected as I'd thought that they went from 1469 to 1475 when I saw the 75 at the end. I fixed it in the original post.
      My ComputerSystem Spec
  5.    02 Mar 2017 #415
    Join Date : Jan 2015
    Posts : 175
    Windows 10 Pro 64 bit

    Quote Originally Posted by Phone Man View Post
    I agree. MB has confused us with these Component Package Updates and leaving the version the same.


    Jim
    They've also confused me when they go from a version that works on this box to one that reverts to the behavior that the original 3.0 exhibited. Two steps forward and one step back is the method to their madness then. Sigh.
      My ComputerSystem Spec
  6.    02 Mar 2017 #416
    Join Date : Oct 2013
    Covington, Louisiana
    Posts : 730
    Windows 10 1703 Pro 64

    Quote Originally Posted by wordsworth View Post
    I stand corrected as I'd thought that they went from 1469 to 1475 when I saw the 75 at the end. I fixed it in the original post.
    I thought that is what happen but I went looking for a 1475 version. Thought I missed something.

    Jim
      My ComputerSystem Spec
  7.    02 Mar 2017 #417
    Join Date : Jan 2015
    Posts : 175
    Windows 10 Pro 64 bit

    Yea, that's why I corrected it so no one would get confused and look for it at their site. Thanks for correcting that since as you say these version numbers can get confusing enough.
      My ComputerSystem Spec
  8.    02 Mar 2017 #418
    Join Date : Oct 2013
    Covington, Louisiana
    Posts : 730
    Windows 10 1703 Pro 64

    So what Component Package are you on now. 1.0.69 ??


    Jim
      My ComputerSystem Spec
  9.    02 Mar 2017 #419
    Join Date : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 28,984
    Triple boot - Win 10 Pro, Win 10 Pro Insider (2) - (and a sprinkling of VMs)

    Quote Originally Posted by wordsworth View Post
    They've also confused me when they go from a version that works on this box to one that reverts to the behavior that the original 3.0 exhibited. Two steps forward and one step back is the method to their madness then. Sigh.
    I don't mean to muddy your waters any more than they are, but it smells like there's a piece of the old 3.0, a driver or a .dll or something floating around. I know you've run their cleaner and all. Do you have Revo uninstaller? I recall having a real problem a while back with one of the 3.0 flavors, and I had to use Revo forced uninstall and still go back with Autoruns and look for anything that was even remotely MBAM. Found some Chameleon leftovers and a driver. Nailed everything I could find, looked thru Program Files & x86 & Program Data and deleted anything suspicious. Rebooted and installed. All fine.
      My ComputersSystem Spec
  10.    02 Mar 2017 #420
    Join Date : Jan 2015
    Posts : 175
    Windows 10 Pro 64 bit

    Quote Originally Posted by Phone Man View Post
    So what Component Package are you on now. 1.0.69 ??


    Jim
    Click image for larger version. 

Name:	malwarebytesversion.PNG 
Views:	31 
Size:	3.4 KB 
ID:	123431
      My ComputerSystem Spec

 
Page 42 of 69 FirstFirst ... 32404142434452 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Solved Latest Version Malwarebytes Anti Exploit
89528 Malwarebytes Anti Exploit Stand Alone Beta Latest beta version 1.11 Build 40 16 Nov 2017 ***Download page*** Changelog:
AntiVirus, Firewalls and System Security
Solved Latest version of Java
Download Java for Windows Recommended Version 8 Update 151 Release Date 08 October 2017 145927 Java 8 Update 151 (8u151)Release Highlights
Software and Apps
Latest Version of Malwarebytes Anti-Ransomware
Latest Version of Malwarebytes Anti-Ransomware BETA 8 Version: 0.9.17.661 Release Date: September 6th 2016 Information and Download: New version - BETA 8 - now available! - Malwarebytes Anti-Ransomware Beta - Malwarebytes Forums
AntiVirus, Firewalls and System Security
Confirm latest Win 10 version
I have been away from my home in South Africa for over a month, visiting family in the UK & Ireland. I did not have my Win10 Pro 64-bit laptop with me while I was away from home. Is this the latest version of Win 10 available? 83978
Windows Updates and Activation
Solved Problems installing Malwarebytes v2.2.0.1024 latest for Win 10
Hello. Windows Defender did something nasty to my machine and now I cannot access the Internet through any browser although my system shows I have connection. Just get the nutty "This webpage is not available" with "DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN"....
Software and Apps
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 23:40.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums