1.    08 Feb 2015 #1
    Join Date : Feb 2015
    Posts : 17
    Windows 10 Pro

    Weird Problem After Setup

    I installed Win 10 on my laptop, during installation it didn't give me any user account option instead it used the previous info. After installation when I tried to log in it says " You must online for the first time you log in". But I cannot connect to any wifi or ethernet as the drivers are not installed and internet broadband not setuped.
      My System SpecsSystem Spec

  2.    08 Feb 2015 #2
    Join Date : Jun 2014
    Posts : 3,904
    Windows 10 Pro

    Have you tried installing the drivers in Device Manager? If that doesn't work you may have to use a computer with internet access to download the correct drivers.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    10 Feb 2015 #3
    Join Date : Feb 2015
    Posts : 17
    Windows 10 Pro

    How would I access device manager if I can't log in at all?
      My System SpecsSystem Spec

  4.    17 Feb 2015 #4
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 230

    Are you attempting to reinstall or update a previous installation?
    Are there other OS's installed on this system?

    Can you restart while holding down the Shift key - that may enable you to get into Startup Repair.
      My System SpecsSystem Spec


Similar Threads
Thread Forum
weird internet access problems - build 10130
hi all, i moved from win 7 to win 10, build 10130 today. at first it didn't give me any kind of internet access, not through wifi, not through ethernet (phone usb threading) searched the net and found a solution, through command prompt after...
Network and Sharing
Windows 10 preview went weird on me
Not impressed with Build 10130 :( I logged into that drive a few days ago and like always I check to see if any updates are available. There were 3 there and was already started to download. I can't remember what the KB files were but anyways they...
General Support
Solved Library Setup
I keep all my movies music and pictures on a separate drive. In Windows 7 it simple to add these files to there corresponding library's but I cannot figure out how to do this with Windows 10. I am sure it is simple and I am just over looking...
General Support
Weird characters in GPU Properties info
15436 Anyone have any idea why adapter name appears in gibberish characters? the card works 100% in WinX and Win7 on same PC. Thanks for ur input!
General Support
Weird happenings after 9926
First, it's a clean install from ISO. all updates, including big tech preview fixes. I have three issues that are just baffling... 1. Cannot unblock any downloads, option appears, click, apply, ok.... but still blocked. 2. sfc /scannow...
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:20.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums