Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    29 Jan 2016 #11
    Join Date : Jan 2016
    Posts : 7
    Windows 10 64 Home

    I cannot find any hint of Asus Probe on my computer. I removed all Asus software awhile back, and I don't think the Probe 2 software is available for my motherboard. Do you see a service or install location pointing to it?

    Appreciate your help
    Windows 10 woes Attached Files
      My System SpecsSystem Spec

  2.    30 Jan 2016 #12
    Join Date : Jan 2016
    Posts : 7
    Windows 10 64 Home

    bit the bullet and replaced vga card today, problems seem to be gone. I really appreciate the help, you're awesome.
      My System SpecsSystem Spec

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads
Thread Forum
Solved Windows 10 activation woes. Can anybody help?
Okay, this is somewhat convoluted but I'll try to explain it as clearly as I can... My old (self-built) PC was running Windows 8.1 Pro which was itself an upgrade from Windows 8 Pro and purchased direct from Microsoft when the OS was first...
Windows Updates and Activation
Solved W10 Login woes
I have two login issues. 1. After installing W10, it seems rebooting brings up two accounts with the same email address. The first account is linked to my account and uses the password to login. The login is what I...
User Accounts and Family Safety
iTunes 11 woes on Windows 10, backup restore will not finish.
I use iTunes on my Windows 7 PC to maintain a couple of my iPhones. I installed it into Windows 10 and basically, it works. I had been syncing, and I was able to do a restoration this morning, I had no problems with that. But when I try to...
Software and Apps
Networking woes again (W10)
Hi there Networking connectivity seems to get broken every so often -- I have shares on two W10 machines (Local accounts) that connect just fine. If I come back to the computer say 45 mins later I get the computers can see each other but cannot...
Network and Sharing
Networking woes again !!!!
Hi there Why can't Windows Networking just be like Linux - nice GUI to configure SAMBA (or even use S.W.A.T), click on shares and it's done and works every time !!!!. Strange scenario now with HYPER-V HOST OS (W10) can access REAL W8.1...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:16.
Find Us
Twitter Facebook Google+

Windows 10 Forums