Page 1 of 3 123 LastLast

  1. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,461
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       27 Jan 2015 #1

    Kb3035129


    anybody else having problems downloading a new tech preview update (KB3035129) just out today? it's been stuck at 60% for 30 minutes. tried reboot and update, reset modem and all. just SUPER slow! on 50Mbps connection.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Dec 2014
    Chicagoland
    Posts : 399
    Windows 10 Pro x64
       27 Jan 2015 #2

    Yes, I get a need to restart, followed by some kind of memory error pop-up, followed by repeated failures to retry the update.
    I am going back to a backup before the latest build from over a week ago, reinstalling the latest preview, and trying the updates again. Sigh.. This build is a mess.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Jun 2014
    Posts : 4,479
    Windows 10 Pro
       27 Jan 2015 #3

    Downloaded and installed OK for me.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,775
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       27 Jan 2015 #4

    I keep getting failures
      My System SpecsSystem Spec

  5.    27 Jan 2015 #5

    As far as I can tell the only change it made was adding the 'update branch' option.

    Click image for larger version. 

Name:	000070.png 
Views:	52 
Size:	44.5 KB 
ID:	11191
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Dec 2014
    Chicagoland
    Posts : 399
    Windows 10 Pro x64
       27 Jan 2015 #6

    I tried from a backup - same thing - failures (but no memory error this time). I am now going to try fresh iso install.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Dec 2014
    Chicagoland
    Posts : 399
    Windows 10 Pro x64
       27 Jan 2015 #7

    This seems to be a work-around that may be applicable:

    https://social.technet.microsoft.com...eview2014Setup

    I will try this after the w10tp iso has finished downloading in my 7 boot and I have restored my w10tp backup from today,
      My System SpecsSystem Spec

  8.    27 Jan 2015 #8

    Geneo said: View Post
    This seems to be a work-around that may be applicable:

    https://social.technet.microsoft.com...eview2014Setup

    I will try this after the w10tp iso has finished downloading in my 7 boot and I have restored my w10tp backup from today,
    Doesn't work, it just re-instates the 'Preview Builds' link in PC Settings.
    (it also re-instates Windows Update in Control Panel!)
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Dec 2014
    Chicagoland
    Posts : 399
    Windows 10 Pro x64
       27 Jan 2015 #9

    Worked for me. I set it to 0 and I did updates and got the same result as you. I then set it back to 1 and everything seems fine now (no failed update or windows update in control panel etc.). Says my device is up-to-date.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Oct 2013
    Posts : 120
       27 Jan 2015 #10

    This preview build offered in WU today isn't intended for outside users. Was a goof by MS. Only for MS employees. That's why you can't download it.

    https://twitter.com/GabeAul/status/560268766043324416
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 1 of 3 123 LastLast

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 20:44.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums