Can't see NAS in explorer build 14915

Page 1 of 3 123 LastLast
  1. Pendaws's Avatar
    Posts : 331
    Windows 10 Pro 64bit 1909 (18363.836)
       #1

    Can't see NAS in explorer build 14915


    This issue cropped up a LONG long time ago and there was a "fix" for it and I did use it which worked now,
    the SAME issue is back in 14915. It worked FINE on 14905 and, after I did the restart I tried to find the
    NAS but, NO luck, I have two other network drives and 3 printers (all with SET IP addresses) which my
    2 other Win 10 machines can see but not this one

    These are the commands I used before to fix the issue but this time around, nothing.
    Code:
    sc.exe config lanmanworkstation depend= bowser/mrxsmb10/nsi
    sc.exe config mrxsmb20 start= disabled
    Anyone had this issue yet?
      My Computer


  2. Posts : 520
    Windows 10 Pro x64, Windows 8.1 Pro x64, Windows 7 Ultimate x64 SP1
       #2

    Yes, it is back and it has been reported. There are no fixes yet that I know of unfortunately.
      My Computers

  3. Pendaws's Avatar
    Posts : 331
    Windows 10 Pro 64bit 1909 (18363.836)
    Thread Starter
       #3

    pbcopter said:
    Yes, it is back and it has been reported. There are no fixes yet that I know of unfortunately.
    Thanks Mate for the answer. I sometimes wonder if they check this sort of thing when they fix other bugs?
      My Computer


  4. Posts : 12
    Windows 10
       #4

    Same here, first time I've had the issue though
      My Computer


  5. Posts : 12
    Windows 10
       #5

    Any ideas as to when we can expect to see a fix?
      My Computer


  6. Posts : 2
    Windows 10
       #6

    Working again on 14926?


    Anyone installed build 14926? Is this issue fixed?
      My Computer


  7. Posts : 12
    Windows 10
       #7

    Has that been released today?
      My Computer

  8. Berton's Avatar
    Posts : 10,558
    Win10 Pro Versions 2004 and 2009/20H2, Win10 Pro IP_Dev, Win10 Home 1909
       #8

    I could see my NAS drives in Build 14915 but had un-correctable display problems of text and tiles and had to revert to 14901, haven't been able to locate a 14905 download yet, which did work good.
      My Computers


  9. Posts : 12
    Windows 10
       #9

    I've never experienced this issue before, I've not been on my laptop yet so haven't looked for any updates. It's very frustrating
      My Computer


  10. Posts : 12
    Windows 10
       #10

    Nope it hasn't resolved it
      My Computer


 
Page 1 of 3 123 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:57.
Find Us




Windows 10 Forums