Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
  1.    08 Jul 2016 #11
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 9,552
    Windows 10 Pro

    Quote Originally Posted by alphanumeric View Post
    I just noticed the setup screen just shows "Windows" with no 10 after it. It was the screen where it prompts for language keyboard layout etc. It wasn't always like that was it?
    I think it's always been that way. If you have an older ISO file just mount it and run setup.exe.

    Quote Originally Posted by dencal View Post
    What makes you think my post was specifically addressed to you, I was only stating facts,
    Considering your post was post #2, any reasonable person would assume you were replying to post #1.
      My ComputerSystem Spec
  2.    08 Jul 2016 #12
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,609
    Windows 10 IoT
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by dencal View Post
    What makes you think my post was specifically addressed to you, I was only stating facts, if you had been reading all the statements coming out of Redmond with each new release, you too would have been in the know, my post was to bring up to date all those not in the know.
    Ok, I just misread it. Sorry if I offended you in any way. I just didn't get what you were trying to convey?
      My ComputerSystem Spec
  3.    08 Jul 2016 #13
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,609
    Windows 10 IoT
    Thread Starter

    Quote Originally Posted by NavyLCDR View Post
    I think it's always been that way. If you have an older ISO file just mount it and run setup.exe.



    Considering your post was post #2, any reasonable person would assume you were replying to post #1.
    I did.
      My ComputerSystem Spec
  4.    08 Jul 2016 #14
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 2,504
    W10 Pro + W10 Preview

    Quote Originally Posted by NavyLCDR View Post
    Considering your post was post #2, any reasonable person would assume you were replying to post #1.
    I was replying to post#1 but was updating it for the benefit of others.
      My ComputersSystem Spec
  5.    08 Jul 2016 #15
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 2,504
    W10 Pro + W10 Preview

    Quote Originally Posted by alphanumeric View Post
    Ok, I just misread it. Sorry if I offended you in any way. I just didn't get what you were trying to convey?
    Absolutely no offence taken, after all are we not in this together for the benefit of all.
    Regards Dencal.
      My ComputersSystem Spec
  6.    08 Jul 2016 #16
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,609
    Windows 10 IoT
    Thread Starter

    Hmm, it only updated to 14366rs1, shouldn't it have been, 14383?
      My ComputerSystem Spec
  7.    08 Jul 2016 #17
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 9,552
    Windows 10 Pro

    I just compared the Windows 10 build 10240 with build 14383. They both behaved exactly the same. The first little Windows blue box that comes up just said Windows. The next screens had Windows 10 Setup at the top.

    This is build 14383:

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.JPG 
Views:	2 
Size:	27.2 KB 
ID:	89080
      My ComputerSystem Spec
  8.    08 Jul 2016 #18
    Join Date : Oct 2013
    Penns Forrest
    Posts : 3,506
    Win_8.1-Pro, Win_10.1607-Pro, Mint_17.3

    From the Clean install tut:



      My ComputerSystem Spec
  9.    09 Jul 2016 #19
    Join Date : Oct 2013
    A Finnish expat in Germany
    Posts : 13,114
    Windows 10 Pro

    Quote Originally Posted by alphanumeric View Post
    I'm doing a clean install of en_windows_10_multiple_editions_insider_preview_14295_x64_dvd_8475164, downloaded via MSDN. I just noticed the setup screen just shows "Windows" with no 10 after it. It was the screen where it prompts for language keyboard layout etc. It wasn't always like that was it? If this has already been mentioned my apologies. I haven't browsed this section of the forum very much lately. A sign of things to come maybe? It still listed 10 in the description on the Home Pro selection screen though.
    Quote Originally Posted by NavyLCDR View Post
    I just compared the Windows 10 build 10240 with build 14383. They both behaved exactly the same. The first little Windows blue box that comes up just said Windows. The next screens had Windows 10 Setup at the top.
    Nothing to add exept confirmation: Since first builds, the language and formats dialog has only shown Windows, not Windows 10. Screenshot from just now from a vm using 10240 original install media:

    Click image for larger version. 

Name:	2016_07_09_05_42_001.png 
Views:	3 
Size:	37.2 KB 
ID:	89104
      My ComputerSystem Spec
  10.    09 Jul 2016 #20
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,609
    Windows 10 IoT
    Thread Starter

    That's one of those screens where, for me, its a quick next. English is my native language, and switching to English Canada just messes up my keyboard layout. I never have to change any settings on that screen. This being the first time in a while since I installed an Insider build I thought I'd try and pay attention to what shows on screen. I actually had a feeling when I posted that I might get a "where have you been" replay. It's always been like that. lol.


    I'll leave that PC running all day and see if it finally updates to the latest build. It's running 14366rs1, according to the watermark.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Can't open "Windows Update Settings" or "Check for Updates"
Hello guys, I don't know what I did, but nothing happens when I click on those two things in the search bar: View image: wtf I reinstalled Windows a few hours ago, and IIRC pressing those with the mouse lead somewhere. Now when I click on...
Windows Updates and Activation
Can't click on "Check for Updates" "Windows Update settings" on Start
So I have this weird thing happening in my relatively fresh install of Windows 10. Whenever I search for "Check for Updates" or "Windows Update settings" on the search box of the start menu, I get the results that I want but if I press enter or...
Windows Updates and Activation
Solved delete "saved password" and "form data" from microsoft edge manually
Hello how can I delete "saved password" and "form data" of microsoft edge manually ?! after too much search in google .... I trid to delete some value of the following registry address HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Local...
Browsers and Email
Solved Cannot open "Network & Internet" from Windows 10 "Settings"
I do have my WiFi internet working, I can access internet all right. But if I go to Windows 10 Settings and then try to open "Network & Internet", it takes forever and it does not load. While that happens, performance temporarily decreases, even...
Network and Sharing
Solved Searching not working for "Windows Update", "Sound", etc.
I've installed Build 10041 and upgrade to 10049 three times now, each time I was able to do a search for Windows Update or Sound which would show me the correct results but this time, I'm not getting the right results. In the past I would do a Reset...
Software and Apps
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:53.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums