I Booted up Windows 10 Build 10049 Today


  1. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
       #1

    I Booted up Windows 10 Build 10049 Today


    Everything seemed to be normal. Then I went to install a Program and it would not install, it gave an error "This is for Windows 10, You are Running Windows 8" . So I tried to do one of those resets that MS was bragging about. I can remember before 10 was released that the reset would be real fast and quick. Well it said that it will not delete any of my personal stuff like pictures and videos and would keep ONLY the apps that were installed from their Store. Any programs that I installed would be remove. Well I was OK with that, and started the operation, it said it would take a few minutes. Forty minutes later it was re installing 10049. I stop it, cleaned the disk and I am back on Seven. I will wait until the May surprise before I ever attempt to us Windows 10 again.
      My Computer

  2. Chuck38's Avatar
    Posts : 17,133
    Windows 10
       #2

    You know Gary, you could try a clean install.
      My Computer


  3. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #3

    I will in May. Thanks Chuck
      My Computer

  4. badrobot's Avatar
    Posts : 5,265
    Win 10 Pro x64
       #4

    +1 for Chuck's suggestion

    Simple Rule: "If everything else fails, do a clean install." :)
      My Computer

  5. BunnyJ's Avatar
    Posts : 22,728
    Windows 10 Home x64
       #5

    badrobot said:
    +1 for Chuck's suggestion

    Simple Rule: "If everything else fails, do a clean install." :)
    +1000 Best way to go, IMO.
      My Computer

  6. Lee's Avatar
    Lee
    Posts : 4,793
    OS X, Win 10
       #6

    Hmmmmmmmmmm! is chuck old enough to make those kind of decisions. . .
      My Computer

  7. brummyfan's Avatar
    Posts : 1,250
    Windows 10 2004 (21390.2025)
       #7

    Lee said:
    Hmmmmmmmmmm! is chuck old enough to make those kind of decisions. . .
    You meant Gary, I guess.
      My Computers


  8. Posts : 46
    64-bit 10240 10 Pro
    Thread Starter
       #8

    I did a clean install this evening back to build 10049 and all is well. Thanks Chuck
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 09:24.
Find Us




Windows 10 Forums