Page 6 of 33 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

  1. Joined : Oct 2014
    Posts : 196
    Ubuntu 14.04 LTS
       23 Jan 2015 #51

    BunnyJ said: View Post
    Still no update found.. 1/23/2015 Time: 8:30AM US Eastern..

    I'll keep looking and if anyone finds it post here please.

    TIA
    Jeff
    Hi Bunny about 5PM Central I signed in and it started the update to 9926.
    I had just did an update on defender and thought I would hit new builds and away it went.
    no problems so far.
    Shipinomore Larry
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,288
    Win 10 Pro x64
       23 Jan 2015 #52

    I don't understand why "Store Beta" (grey icon) was made the default store app when it doesn't work at all. The original store app (green icon) works fine.
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,772
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       23 Jan 2015 #53

    Can anyone tell me if it gets along better with 7 on the same machine? Before every time I went to 7 it wanted to do a check disk of every drive I had.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Nov 2013
    Houston
    Posts : 1,394
    Win-7Prox64 Win-8.1Prox64 Win-10Prox64
       23 Jan 2015 #54

    Owe are you talking about 7 altering you the drive might not of been shut down properly after using it on 10tp to transfer some files...
    Yes 7 did that to me and said it wanted to scan it for errors,
    I passed on the offer because the external hdd had only a few files on it just for 10.
    10 never had an issue with the drive but it looks like 10 does add hooks to the drive somehow ?
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,772
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       23 Jan 2015 #55

    It sure does something. With the last build, every time I booted into 10, everything was fine. Every single time I booted into 7 after that it wanted to run check disk on every drive I had. It did it every time. Once it was finished it never wanted to run check disk again until I booted into 10, then the same routine. If this one does the same thing, it won't live long.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Oct 2013
    Texas
    Posts : 7,537
    Windows 10 Pro X64
       23 Jan 2015 #56

    Seems like the DX12 is working, look at desktop graphics

    Click image for larger version. 

Name:	wei.PNG 
Views:	338 
Size:	33.1 KB 
ID:	10729
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Dec 2014
    Chicagoland
    Posts : 399
    Windows 10 Pro x64
       23 Jan 2015 #57

    essenbe said: View Post
    Can anyone tell me if it gets along better with 7 on the same machine? Before every time I went to 7 it wanted to do a check disk of every drive I had.
    No problem here Steve, I only had to repair the drive Windows 10 is on once. I just checked my 7 drive and it is still OK.

    I can't run sfc /scannow on windows 10 now though; when it gets to 2% I get


    C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow


    Beginning system scan. This process will take some time.


    Beginning verification phase of system scan.
    Verification 2% complete.


    Windows Resource Protection could not perform the requested operation.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,772
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       23 Jan 2015 #58

    Thanks GeneO, I appreciate it. I never have been able to run sfc on 10. It will run the test but always find errors, then tell you something about it not being able to run the test.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2013
    NW Florida
    Posts : 6,772
    Windows 10 Enterprise and Pro/Windows 7 Enterprise/Linux Mint
       23 Jan 2015 #59

    Nice job, Dude. To heck with that 7.9 stuff, you just jumped straight to 9.9. Great job.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Oct 2014
    Posts : 1,542
    W7 32 bit, Linux Mint Xfce 18 64 bit
       23 Jan 2015 #60

    Did Microsoft included the new dark theme(s) and does anyone have a screenshot?
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 6 of 33 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Solved Windows 10 Build 10240 not coming through on Build 9926?
I am currently running Windows 10 Build 9926 due to having issues installing Build 10162 using a USB. I had Build 9926 installed before and successfully updated to 10162 however a failed graphics driver install forced me to reinstall and since...
Installation and Setup
Windows 10 Build 9926 Custom Theme Problem
Hello everyone. I tried to install custom themes on my laptop running W10 TP 9926. Firstly i tried to install this theme THEMECLICK I did install uxstyle defined there. And used Ribbon Disabler. Than everything worked fine but after restarting...
Customization
Sound card problems? Windows 10 build 9926
Well, I installed Windows 10 build 9926 not to long ago and so far it's great. The only thing is their isn't sound. I've notice in device manager my sound card didn't install with the update. When I try "update driver" in the device manager, it'll ...
Drivers and Hardware
Your Say: Windows 10 Build 9926 Icons Look like a Bad Joke
Source
Windows 10 News
January Windows 10 build 9926 ISO now available
Source: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/01/23/january-build-now-available-to-the-windows-insider-program/ See also: https://www.tenforums.com/windows-10-news/1946-download-windows-10-technical-preview.html
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 21:12.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums