Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
  1.    13 Oct 2015 #31
    Join Date : Oct 2013
    Texas
    Posts : 11,008
    Windows 10 Pro X64

    Quote Originally Posted by HippsieGypsie View Post
    565 up and running fine so far. A lot of my problems I was having have disappeared so far. Having a problem with pressing links within pages. Notice the address on this page. It is the address of the link, but it always takes me to the Edge home page.

    Attachment 42635

    Edge has one of those first-time-use-it things where it opens up to it's home page on a separate tab upon first time use. I think that's messing me up since it didn't do that first time I opened after upgrade to 565. Anyone having this problem or know how to resolve it? Probably a file or Registry entry I need to nuke?
    HG, after upgrading, you have to set it up again in settings.

    Click image for larger version. 

Name:	edge settings.PNG 
Views:	1 
Size:	18.3 KB 
ID:	42636

    Select custom , hit the plus and add your page of choice.
      My ComputerSystem Spec
  2.    13 Oct 2015 #32
    Join Date : Oct 2015
    India
    Posts : 10
    Windows 10, Windows 7

    Haven't yet upgraded to it though. Is it worth it?
      My ComputerSystem Spec
  3.    13 Oct 2015 #33
    Join Date : Oct 2013
    Texas
    Posts : 11,008
    Windows 10 Pro X64

    Quote Originally Posted by themaverick96 View Post
    Haven't yet upgraded to it though. Is it worth it?
    Yes it is!
      My ComputerSystem Spec
  4.    13 Oct 2015 #34
    Join Date : Jun 2015
    Posts : 270
    latest windows insider home build

    after "upgrading" today, my mapped network drives no longer show up in file explorer..

    every "upgrade" seems to break something else...I can see why so many folks dislike windows 10..
      My ComputerSystem Spec
  5.    13 Oct 2015 #35
    Join Date : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 34,791
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro

    Quote Originally Posted by Dude View Post
    HG, after upgrading, you have to set it up again in settings.

    Select custom , hit the plus and add your page of choice.
    That's not it, Dude. That's the new tab settings when a tab is opened. Edge will open to that if no Home page is not set also. Remember the first time you opened Edge and it took you to a demo page it in a separate tab explaining read mode, Web note mode, etc? A tutorial on it. It did that upon first use and not on any subsequent opening. It'll do that on every new install only once. I hope I'm explaining that correctly.

    The page I posted is the Edge home page. Did you notice the address on it? It was a link within a forum page that I pushed. The address is correct, but it opens to the Edge home page every time. If I right click on a posted link, choose copy link on the context menu, paste it in Edges address bar, and press Enter it takes me to the correct page of the link. As it is now it's "auto-going" to the Edge home page no matter what link I push.
      My ComputersSystem Spec
  6.    13 Oct 2015 #36
    Join Date : Oct 2013
    Texas
    Posts : 11,008
    Windows 10 Pro X64

    Quote Originally Posted by HippsieGypsie View Post
    That's not it, Dude. That's the new tab settings when a tab is opened. Edge will open to that if no Home page is not set. Remember the first time you opened Edge and it took you to a demo page it in a separate tab explaining read mode, Web note mode, etc? It did that upon first use and not on any subsequent opening. It'll do that on every new install only once. I hope I'm explaining that correctly.

    The page I posted is the Edge home page. Did you notice the address on it? It was a link within a forum page that I pushed. The address is correct, but it opens to the Edge home page every time. If I right click on a posted link, choose copy link on the context menu, paste it in Edges address bar, and press Enter it takes me to the correct page of the link. As it is now it's "auto-going" to the Edge home page no matter what link I push.
    Okay, I understand now, and do remember that. I will try and recreate it and check.
      My ComputerSystem Spec
  7.    13 Oct 2015 #37
    Join Date : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 34,791
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro

    Quote Originally Posted by Dude View Post
    Okay, I understand now, and do remember that. I will try and recreate it and check.
    Ok good. When I upgraded this time it did not do the "one-time" tab opening. Therefore I think it's like stuck there, for a lack of better words. In other words it's calling it to perform that all the time.
      My ComputersSystem Spec
  8.    13 Oct 2015 #38
    Join Date : Oct 2013
    Texas
    Posts : 11,008
    Windows 10 Pro X64

    Quote Originally Posted by HippsieGypsie View Post
    Ok good. When I upgraded this time it did not do the "one-time" tab opening. Therefore I think it's like stuck there, for a lack of better words. In other words it's calling it to perform that all the time.
    If I remember right, it eventually went away after a few reboots. I did leave edge running without setting a home page at first on previous builds. It took a few reboots/days to stop the annoying behavior. This weekend I will build another vm and test it.
      My ComputerSystem Spec
  9.    13 Oct 2015 #39
    Join Date : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 34,791
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro

    Quote Originally Posted by Dude View Post
    If I remember right, it eventually went away after a few reboots. I did leave edge running without setting a home page at first on previous builds. It took a few reboots/days to stop the annoying behavior. This weekend I will build another vm and test it.
    Ok, Dude. Thanks. Perhaps someone else will com along. I'm thinking it's a Registry entry that needs to be changed.

    I'll start another thread in Browsers and Email also.
      My ComputersSystem Spec
  10.    13 Oct 2015 #40
    Join Date : Jun 2014
    San Diego, CA
    Posts : 1,720
    Windows 10 Pro Insider Preview x64

    This build is working pretty great as an upgrade on my PC. On my tablet, however, when I try to upgrade it will get to around 97% done, then go into a bluescreen loop, then roll back to the RTM version. May try clean installing on it tomorrow.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 4 of 9 FirstFirst ... 23456 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10565
UPDATE 3: Microsoft Releases PC build 10565 to Insiders in the Slow ring today. 655071954639020032 UPDATE 2: Download: https://www.tenforums.com/tutorials/9230-windows-10-iso-download.html#option3
Windows 10 News
Windows 10 Pro Insider Preview Build 10532
I've created a 2nd Windows 10 Pro build from a Macrium image to receive Insider Preview Builds on a separate HD to my main operating system. My Windows 10 Pro on SSD didn't use to require me to sign in as I've unchecked to 'tick box' below: ...
Windows Insider
Windows 10 Insider Preview Build 10525.
Hi Guys! Only a few days ago a Windows Insider Build had been pushed outside the walls of Redmond. This build is marked as 10525 and does not include that many features. As to say in fact that Windows 10 for Xbox One is coming really soon so...
Windows Insider
Insider New Windows 10 Insider Preview Build Coming Soon
615386255203921921
Windows 10 News
Insider New Windows 10 Insider Preview Build 10074 now available
Source: http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/04/29/new-windows-10-insider-preview-build-10074-now-available/ 593520737152929793 https://www.tenforums.com/tutorials/2451-preview-builds-check-new-windows-10-builds.html How to...
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:27.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums