build 9860 - a couple of things

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
  1. alphanumeric's Avatar
    Posts : 14,075
    Windows 10 IoT
       #21

    rmonroe36 said:
    alphanumeric said:
    I think one member fixed the double user account picture glitch by logging into their Live ID account online and changing the picture there.
    Just tried that and it did not work for me. Also, I only log on with an MS account.

    Rich
    OK, that tells me its not due to someone also using a local account login and a live ID login. It appears your using the non enterprise edition, correct?
      My Computer


  2. Posts : 276
    Windows 10 Insider Program, Linux Mint 19, Arcolinux, MX-17
       #22

    [/QUOTE]OK, that tells me its not due to someone also using a local account login and a live ID login. It appears your using the non enterprise edition, correct?[/QUOTE]

    That is correct. BTW, I've installed Win10 on three different hard drives with "twin profile pics".

    Rich
      My Computer

  3. alphanumeric's Avatar
    Posts : 14,075
    Windows 10 IoT
       #23

    OK, that tells me its not due to someone also using a local account login and a live ID login. It appears your using the non enterprise edition, correct?[/QUOTE]

    That is correct. BTW, I've installed Win10 on three different hard drives with "twin profile pics".

    Rich[/QUOTE]

    Clean installs or upgrades to 9860? 10 Pro? Is your user account picture synced with One Drive?

    EDIT: Looks like something's up with the forum software? Quote's aren't displaying correctly.
      My Computer

  4. davehc's Avatar
    Posts : 513
       #24

    alphanumeric said:
    OK, that tells me its not due to someone also using a local account login and a live ID login. It appears your using the non enterprise edition, correct?
    That is correct. BTW, I've installed Win10 on three different hard drives with "twin profile pics".

    Rich[/QUOTE]

    Clean installs or upgrades to 9860? 10 Pro? Is your user account picture synced with One Drive?

    EDIT: Looks like something's up with the forum software? Quote's aren't displaying correctly.[/QUOTE]

    Just testing.

    Yep. You are correct. Quotes are awry. Admin, you may step in here!
    Last edited by davehc; 26 Oct 2014 at 06:30.
      My Computer


  5. Posts : 276
    Windows 10 Insider Program, Linux Mint 19, Arcolinux, MX-17
       #25

    davehc said:
    Clean installs or upgrades to 9860? 10 Pro? Is your user account picture synced with One Drive?
    Two clean installs of 9860 and one upgrade from Win8.1 Pro and all synced with One Drive. I created an install disk as outlined by Kari.

    Rich
    Last edited by rmonroe36; 26 Oct 2014 at 08:08. Reason: Additional info
      My Computer

  6. davehc's Avatar
    Posts : 513
       #26

    There you go. That wasn't my statement! (your Quote)
      My Computer

  7. CountMike's Avatar
    Posts : 18,356
    W10+Developer Insider + Linux
       #27

    Somebody has put some "stupid powder" in water coolers in certain building in Redmond, Got some new updates today and 3 Optional, one of them was driver for GPU, it was supposed to be newer than one I installed from MSI (R7 260 GPU) 14.4 but ended being older (14.1) than mine and of course some things are not working. Had to clean up drivers and install proper one.
    When we are at updates already, it's set to autoupdate (default) but it just notified me and had to force updates.
      My Computers

  8. Petey7's Avatar
    Posts : 98
    Windows 10 Pro 64-bit
       #28

    For logging out, just click your name. As for the duplicate picture issue, I'm not having it. I have Windows 10 Pro, did a clean install of 9841 and upgraded to 9860, and use my Microsoft account to login. Could it be because of hardware? I'm using a laptop and it seems like everyone who has the issue is on a desktop.
      My Computer

  9. lehnerus2000's Avatar
    Posts : 1,809
    W7 Ultimate SP1 (64 bit), LM 19.2 MATE (64 bit), W10 Home 1703 (64 bit), W10 Pro 1703 (64 bit) VM
       #29

    Petey7 said:
    For logging out, just click your name. As for the duplicate picture issue, I'm not having it. I have Windows 10 Pro, did a clean install of 9841 and upgraded to 9860, and use my Microsoft account to login. Could it be because of hardware? I'm using a laptop and it seems like everyone who has the issue is on a desktop.
    I'm using a VM in VMware Player.
    Clean install b9841.
    Updated to b9860.

    I don't have the double picture issue.
      My Computer

  10. davehc's Avatar
    Posts : 513
       #30

    "I'm using a laptop and it seems like everyone who has the issue is on a desktop."

    I have three laptops, all clean installs through both builds, all with a double picture.
      My Computer


 
Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:14.
Find Us




Windows 10 Forums