Haylou GT-1 Blutooth headphones connected but no sound after update


  1. Posts : 2
    windows 10 insider preview 20175.1000 (rs_prerelease)
       #1

    Haylou GT-1 Blutooth headphones connected but no sound after update


    After I've updated to Windows 10 Insider Preview 20175.1000 (rs_prerelease) my Bluetooth headphone(Haylou GT-1) stopped to play any sound later on I tried to connect to my another Bluetooth headphone(Realme Buds Air) and surprisingly it works. I assume this is because of the Insider Build.

    Here are some methods I tried but still didn't fix the problem
    1. Updating the Bluetooth and sound driver of my headphones from device manager also disabling and enabling them
    Haylou GT-1 Blutooth headphones connected but no sound after update-screenshot-2020-07-28-164323.png
    2. Restarting my laptop
    3. Re-pair my Bluetooth headphones
    4. Using the Troubleshooter for Bluetooth and Sound
    5. Resetting my headphones
    6. Making my headphones as the default device is Sound settings
    Haylou GT-1 Blutooth headphones connected but no sound after update-screenshot-2020-07-28-164809.png
    7. Disabling audio enhancements

    I just want to point out that sometimes when I test the audio in Sound settings. The program becomes unresponsive
      My Computer

  2. AndreTen's Avatar
    Posts : 23,607
    Windows 10 (Pro and Insider Pro)
       #2

    yulose9 welcome to Tenforums. Hope that upgrade to the new build will solve your problem.

    Guess you tried to unpair your headset, and pair them again?
      My Computers


  3. Posts : 2
    windows 10 insider preview 20175.1000 (rs_prerelease)
    Thread Starter
       #3

    AndreTen said:
    yulose9 welcome to Tenforums. Hope that upgrade to the new build will solve your problem.

    Guess you tried to unpair your headset, and pair them again?
    Indeed I have disconnected my headphones through Bluetooth settings and paired it again. I wonder what really happened with my OS?? I've runned sfc scan to detect possible damage to system but there's none
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:41.
Find Us




Windows 10 Forums