Announcing Windows 10 Insider Slow Build 16251 PC  

Page 41 of 79 FirstFirst ... 31394041424351 ... LastLast

  1. Posts : 213
       #400

    doriandiaconu said:
    Found some kind of a fix. I'll post them here in case someone needs help. I still can't update via ISO for now, but I'm not forced to restart anymore.

    DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
    DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
    Sfc /Scannow
    And restart
    This worked. Re-downloaded the update and it installed it ok.
      My Computer


  2. Posts : 29,078
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #401

    doriandiaconu said:
    This worked. Re-downloaded the update and it installed it ok.
    Good news, Dorian!
      My Computer


  3. Posts : 4,666
    Windows 10 Pro x64 21H1 Build 19043.1151 (Branch: Release Preview)
       #402

    doriandiaconu said:
    This worked. Re-downloaded the update and it installed it ok.
    Awesome!
      My Computers


  4. Posts : 1,464
    W10 22H2 19045.3031
       #403

    HippsieGypsie said:
    True. If he's clicking Run. It looks to me like he's trying to save it, then he wants to run it. Assuming of course.

    If he did run it will usually install in a folder on the C: drive, but it looks as though he didn't get that far either.

    We shall see tomorrow.
    Tx for all the responses on my problem. Yes I did all the right things, tried this morning still nothing. Hippsie's question on what browser I was using (FF 54.0.1) got me to thinking, am I using the right tut link... yes...next was to try EDGE and just like it is supposed to do, it downloaded and shows in my download folder What the heck is going on that did not allow FF (on 2 W10 machines and 1 W7 machine) to be able to do that? Test d/l files worked on ff, as expected. WAG, might be a filter or something in FF that blocks .bin files? don't think that is likely. TX again, now on to the iso creation.
      My Computers


  5. Posts : 4,666
    Windows 10 Pro x64 21H1 Build 19043.1151 (Branch: Release Preview)
       #404

    meebers said:
    Tx for all the responses on my problem. Yes I did all the right things, tried this morning still nothing. Hippsie's question on what browser I was using (FF 54.0.1) got me to thinking, am I using the right tut link... yes...next was to try EDGE and just like it is supposed to do, it downloaded and shows in my download folder What the heck is going on that did not allow FF (on 2 W10 machines and 1 W7 machine) to be able to do that? Test d/l files worked on ff, as expected. WAG, might be a filter or something in FF that blocks .bin files? don't think that is likely. TX again, now on to the iso creation.
    Maybe the file got saved in Last "Save As..." download location. Check FF download history.
      My Computers


  6. Posts : 29,078
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #405

    meebers said:
    Tx for all the responses on my problem. Yes I did all the right things, tried this morning still nothing. Hippsie's question on what browser I was using (FF 54.0.1) got me to thinking, am I using the right tut link... yes...next was to try EDGE and just like it is supposed to do, it downloaded and shows in my download folder What the heck is going on that did not allow FF (on 2 W10 machines and 1 W7 machine) to be able to do that? Test d/l files worked on ff, as expected. WAG, might be a filter or something in FF that blocks .bin files? don't think that is likely. TX again, now on to the iso creation.
    I was having so much trouble with my Internet connection that, in desperation, I tried Chrome! Heresy! But it's working so well that I may keep testing it for awhile.
      My Computer


  7. Posts : 29,078
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #406

    slicendice said:
    Maybe the file got saved in Last "Save As..." download location. Check FF download history.
    I have Firefox set to ask where I want to save the file.

    Also, you can search for the file if you know even part of the name.
      My Computer


  8. Posts : 4,666
    Windows 10 Pro x64 21H1 Build 19043.1151 (Branch: Release Preview)
       #407

    Wynona said:
    I was having so much trouble with my Internet connection that, in desperation, I tried Chrome! Heresy! But it's working so well that I may keep testing it for awhile.
    I love Chrome! I have it on my main machine, but on my IP machine I try to stick with Edge...
      My Computers


  9. Posts : 29,078
    Windows 10 21H1 Build 19043.1023
       #408

    slicendice said:
    I love Chrome! I have it on my main machine, but on my IP machine I try to stick with Edge...
    Yup, I was testing Edge, and I guess I need to go back to testing it, since my Internet seems to be OK for the moment.
      My Computer


  10. Posts : 5,833
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       #409

    Looks like my boot-up and then the sign-in screen is not matching the lock screen pic I have chosen and set in the Settings app. Never had this problem before. Anyone else have it?


    Attachment 146006
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:02.
Find Us




Windows 10 Forums