Page 21 of 56 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
  1.    30 Jun 2017 #201
    Join Date : Dec 2015
    Philadelphia PA
    Posts : 30
    Windows 10 1703 Build 16179.10000

    Finally got 16232 installed. The first install (initiated automatically when laptop was idle) failed. Retry went all the way through, but took 4 hours - consistent with the lengthy install periods others have documented (usually takes me an hour - hour and a half, even on a slow i3 Intel CPU).

    So far things look pretty good. I noticed that the Maps tile, which I pinned to Start and resized to Small, lost its graphic and became just a blank blue square. Other than that, no complaints so far.
      My ComputerSystem Spec
  2.    30 Jun 2017 #202
    Join Date : Jan 2015
    Posts : 1,278
    Windows 10 and windows insider

    Quote Originally Posted by martyfelker View Post
    Does this have anything to do with the fact that build 16232 has no watermark??
    I have watermark.
      My ComputerSystem Spec
  3.    30 Jun 2017 #203
    Join Date : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,643
    Win 10 Pro x64

    I am guessing clean installs don't have watermarks until it gets an update?
      My ComputerSystem Spec
  4.    30 Jun 2017 #204
    Join Date : Nov 2014
    Floyd, VA
    Posts : 1,134
    Triple Boot Windows 10 IP Build 17040/Windows Server 2016/Debian Sid

    Yeah. The watermark just appeared. I was delayed for some reason. Other than that this build is excellent. For the last few builds including this one the internet time sync was perfect as soon as I looked at it after initial boot.
      My ComputersSystem Spec
  5.    30 Jun 2017 #205
    Join Date : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 10,459
    W10 Insider + Linux

    Quote Originally Posted by martyfelker View Post
    Yeah. The watermark just appeared. I was delayed for some reason. Other than that this build is excellent. For the last few builds including this one the internet time sync was perfect as soon as I looked at it after initial boot.
    It still gives me wrong time zone, 1 hour off.
      My ComputersSystem Spec
  6.    30 Jun 2017 #206
    Join Date : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 29,071
    Triple boot - Win 10 Pro, Win 10 Pro Insider (2) - (and a sprinkling of VMs)

    Quote Originally Posted by CountMike View Post
    It still gives me wrong time zone, 1 hour off.
    Try this. Set the zone yourself and un-click auto.

    Click image for larger version. 

Name:	2017-06-30_10h54_21.png 
Views:	6 
Size:	47.5 KB 
ID:	141860
      My ComputersSystem Spec
  7.    30 Jun 2017 #207
    Join Date : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 10,459
    W10 Insider + Linux

    Quote Originally Posted by f14tomcat View Post
    Try this. Set the zone yourself and un-click auto.

    Click image for larger version. 

Name:	2017-06-30_10h54_21.png 
Views:	6 
Size:	47.5 KB 
ID:	141860
    It returns right where it was, 1 hour wrong. I have to set it +2 manually.
      My ComputersSystem Spec
  8.    30 Jun 2017 #208
    Join Date : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 29,071
    Triple boot - Win 10 Pro, Win 10 Pro Insider (2) - (and a sprinkling of VMs)

    Quote Originally Posted by CountMike View Post
    It returns right where it was, 1 hour wrong. I have to set it +2 manually.
    Weird...Twilight Zone isn't even one of the choices.......
      My ComputersSystem Spec
  9.    30 Jun 2017 #209
    Join Date : Nov 2013
    Chicagoland
    Posts : 34,021
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & Insider 10 Pro

    Quote Originally Posted by CountMike View Post
    It returns right where it was, 1 hour wrong. I have to set it +2 manually.
    Check in > Control Panel > Clock, Language, and Region > Set time and date. Are you set to Inet time on that tab?

    Location may have influence as well. You may want to check that.
      My ComputersSystem Spec
  10.    30 Jun 2017 #210
    Join Date : Feb 2016
    Maribor, Slovenia
    Posts : 8,974
    Windows 10 (Pro and Insider Pro)

    Quote Originally Posted by CountMike View Post
    It returns right where it was, 1 hour wrong. I have to set it +2 manually.
    This are my settings. Working fine here
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	66 
Size:	11.9 KB 
ID:	141868
      My ComputerSystem Spec

 
Page 21 of 56 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14936 for PC and Mobile
781177126569455616 Update: Early version of UWP File Explorer app found in build 14936. Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14936 for PC and Mobile | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14385 for PC and Mobile
751899204184924160 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14385 for PC and Mobile | Windows Experience Blog PC: How to Start or Stop Receiving Insider Builds in Windows 10
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14383 for PC and Mobile
751098939798007808 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14383 for PC and Mobile | Windows Experience Blog Download: Windows 10 Mobile Emulator 14383
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 & Mobile Build 14364
UPDATE: 742889757512867840 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 Mobile Build 14364 | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Mobile Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14267
700802623230726144 Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14267 | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 12:06.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums