Page 26 of 41 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
  1.    15 Jan 2017 #251
    Join Date : Feb 2016
    Maribor, Slovenia
    Posts : 8,960
    Windows 10 (Pro and Insider Pro)

    Quote Originally Posted by Wynona View Post
    No matter what I do, Andre, it won't save. In fact, every time I try it, I get thrown out of wherever I am at the moment. When I tried to save your sig, I was thrown completely out of TenForums.
    You're still using Firefox? Or do you test drive Edge? I have no problems with FF.
      My ComputerSystem Spec
  2.    15 Jan 2017 #252
    Join Date : Nov 2014
    Floyd, VA
    Posts : 1,130
    Triple Boot Windows 10 IP Build 17025/Windows Server 2016/Debian Sid

    Click image for larger version. 

Name:	Shared Windows 10 VM-2017-01-15-14-23-55.png 
Views:	9 
Size:	7.7 KB 
ID:	117292

    I got the above interesting screen on 2 VM's on different physical machines just after I did an overnight upgrade from 15002 to 15007 I both cases I'm using a PIN so the upgrade triggered the PIN local validation code. Clicking OK signs the user out and he/she can then log back in with the same PIN (or the account password).
      My ComputersSystem Spec
  3.    15 Jan 2017 #253
    Join Date : Jan 2015
    Posts : 1,277
    Windows 10 and windows insider

    Quote Originally Posted by martyfelker View Post
    Click image for larger version. 

Name:	Shared Windows 10 VM-2017-01-15-14-23-55.png 
Views:	9 
Size:	7.7 KB 
ID:	117292

    I got the above interesting screen on 2 VM's on different physical machines just after I did an overnight upgrade from 15002 to 15007 I both cases I'm using a PIN so the upgrade triggered the PIN local validation code. Clicking OK signs the user out and he/she can then log back in with the same PIN (or the account password).
    This is very interesting. Wow.
      My ComputerSystem Spec
  4.    15 Jan 2017 #254
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 17,589
    Windows 10 Insider Preview Build 16281

    Quote Originally Posted by AndreTen View Post
    You're still using Firefox? Or do you test drive Edge? I have no problems with FF.
    I'm still using Firefox and don't use Edge yet.

    I switched over to my other partition with Build 14393/1607 AU and everything works as it should.

    For now, there are just too many problems with the 15xxx builds, so I'll probably just stay with 1607 until the next Build is released. Then I'll probably do a clean install; I don't like having to boot twice to get Windows up and going.

    I really don't have time to worry with Builds that aren't working. Too much packing to do . . .
      My ComputerSystem Spec
  5.    15 Jan 2017 #255
    Join Date : Jan 2015
    UK
    Posts : 375
    windows 10

    just tried to start vmware and this came up

    VMware Player and Device/Credential Guard are not compatible. VMware Player can be run after disabling Device/Credential Guard. Please visit http://www.vmware.com/go/turnoff_CG_DG for more details.

    what is device/credential guard
    done a search of laptop nothing came up

    vmware worked on 15002

    solved forgot i had put on hyper v and works as soon as i took off hyper v
    Last edited by goatty2; 15 Jan 2017 at 16:22.
      My ComputerSystem Spec
  6.    15 Jan 2017 #256
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 1,438
    win 10 Insider

    No problems, here, Wyn, with the image save.

    But maybe you need to wonder why you are getting thrown out of the forum?
      My ComputerSystem Spec
  7.    15 Jan 2017 #257
    Join Date : Oct 2014
    Posts : 114
    WIndows 10

    On a clean installation of build 15007 desktop icon settings are not to be found under themes. I found the settings by doing a search. Does anyone know if the link was eliminated or where it was moved?
      My ComputerSystem Spec
  8.    15 Jan 2017 #258
    Join Date : Jun 2014
    San Diego, CA
    Posts : 1,704
    Windows 10 Pro Insider Preview x64

    Quote Originally Posted by waltc View Post
    Here's what I had to do to install this build 15007, finally, in order:

    1) Drop back to slow channel and reboot a few times so the automatic Windows Update routine would stop fouling up every attempt I made to install from an iso
    2) Turn off UUP, which I noted never would complete a successful WU install (things were going swimmingly before UUP, as I believe I "touched on" above...)
    3) Delete all ~BT files of course--along with everything I could coax to move out of Windows/Software Distribution--which I have noted for many moons now does not get *touched* by Windows cleanup, apparently--I found through repeated failures to install various builds.
    4) And then finally--magically almost--my .iso (based on what's-his-name's x64 Pro .esd) completed a full install process--this was probably the seventh attempt, IIRC. (Windows Update UUP or non-UUP failed every single time.)
    I'm giving these steps a shot right now. Currently sitting at the usual spot where it fails. I'm going to let it run through the football game and see if it works this time. If not, I'll just roll back to either 15002 or the Anniversary Update.


    Edit: Nope, still sticks at the same point. Rolled back at 3:40pm PST. Looking at the setupact.txt from the Sources folder shows that the last activity at all happened at 1:10pm PST:

    2017-01-15 13:10:22, Info SP WinRE driver migration action completed successfully.
    Then it just stops.

    setuperr.txt shows a failed to resurrect automation error at around 1pm PST:

    2017-01-15 12:56:23, Error SP pSPRemoveUpgradeRegTree: failed to delete reg tree HKLM\SYSTEM\Setup\Upgrade[gle=0x00000005]2017-01-15 12:56:41, Error [0x080831] MIG CSIAgent: Invalid xml format: FormatException: Component with display name: Plugin/{52776FBF-403C-49cc-b7cb-dd557f36096A} already loaded __cdecl Mig::CMXEMigrationXml::CMXEMigrationXml(class Mig::CPlatform *,class UnBCL::String *,class UnBCL::XmlDocument *,class UnBCL::String *,class UnBCL::String *)
    2017-01-15 12:57:07, Error CSI 00000001 (F) 80220008 [Error,Facility=FACILITY_STATE_MANAGEMENT,Code=8] #144525# from CWcmScalarInstanceCore::GetCurrentValue(options = 393216, status = '(null)', value = { type: 40972, bytes ( 12 ): 65006e002d00550053000000 })
    [gle=0x80004005]
    2017-01-15 12:57:43, Error CSI 00000002 (F) 80220008 [Error,Facility=FACILITY_STATE_MANAGEMENT,Code=8] #247413# from CWcmScalarInstanceCore::GetCurrentValue(options = 393216, status = '(null)', value = { type: 40972, bytes ( 12 ): 65006e002d00550053000000 })
    [gle=0x80004005]
    2017-01-15 12:58:03, Error [0x080831] MIG CSIAgent: Invalid xml format: FormatException: Component with display name: Plugin/{C939EC0F-2F56-4CE8-AF56-2336596A5FA7} already loaded __cdecl Mig::CMXEMigrationXml::CMXEMigrationXml(class Mig::CPlatform *,class UnBCL::String *,class UnBCL::XmlDocument *,class UnBCL::String *,class UnBCL::String *)
    2017-01-15 13:00:24, Error [0x0808fe] MIG Plugin {526D451C-721A-4b97-AD34-DCE5D8CD22C5}: [shmig] Failed to get preferred homegroup with hr=0x80070490
    2017-01-15 13:00:42, Error CSetupAutomation::Resurrect: File not found: C:\$WINDOWS.~BT\Sources\Panther\automation.dat[gle=0x00000002]
    2017-01-15 13:00:42, Error SP CSetupPlatform::ResurrectAutomation: Failed to resurrect automation: 0x80070002[gle=0x00000002]
    I'm just gonna stay on 15002 for now, but if anyone has any ideas on how to fix this, or knows of a workaround, please let me know.
    Last edited by blackroseMD1; 15 Jan 2017 at 18:48.
      My ComputerSystem Spec
  9.    15 Jan 2017 #259
    Join Date : Dec 2014
    Posts : 118
    win 7 8 10

    one machine aok the other just cant handle it 3 green screens
      My ComputerSystem Spec
  10.    15 Jan 2017 #260
    Join Date : Dec 2013
    Portsmouth Hampshire
    Posts : 1,830
    Windows 10 x86 14383 Insider Pro and Core 10240

    Had a lot of trouble with UUP-based upgrades.

    I am coming around to the view that the main problem with the Windows 10 rs-2 Build 1500x series for me is Winsows using IPv6 in favour of IPv4 during setup.

    Older PCs/laptops that I have upgraded that have network adapters that don't handle IPv6 well, have been similarly difficult/impossible since 1511, unless the network is disconnected until after setup completes.

    My ISP, BT (British Telecom) has now stated that it implements IPV6 since last Autumn (Fall), but the HomeHub 3 I have, does not work properly with it (features not available) and I should be in line to be upgraded soon. One of my other routers does not work with IPv6 either, so I need to totally disable IPv6 on my LAN to stop the erratic behaviour.

    Although IPv6 may be disabled in Windows Vista and 7 - 10 - https://support.microsoft.com/en-us/...nts-in-windows - it cannot be disabled in Windows Setup, or during the OOBE phase of Setup, so local IPv6 addresses are routed to nowhere.

    Setting up 15002 by clean install got into a loop. The male cortana computer voice went through the locale choices, and then network connection, Finally repeating "Alright you're connected. Now we'll check for any updates" After a lot of dots circling, then "Just a moment..." (not spoken) for a lot more than a moment... , a reboot, then going through the (silent) manual locale entry and the manual connection, (rinse and repeat x2) I could only break the loop by disconnecting the network, then the OOBE and setup completed.

    Then the network would not connect, although Windows network, IPCONFIG, and the notification area all said I had internet access. and my IPv4 settings were ok, network diagnostics could not find an error.

    All pings ended up at my one router that can handle IPv6 on my LAN, with the same IPv6 address, so DNS was OK, just the translation to IPv4 was not working..

    Disabling IPv6 allows me to get internet access once again.

    Anyone else with a similar experience?
    Last edited by Fafhrd; 15 Jan 2017 at 20:27.
      My ComputersSystem Spec

 
Page 26 of 41 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14390 for PC and Mobile
753998239993651200 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14390 for PC and Mobile | Windows Experience Blog PC: How to Start or Stop Receiving Insider Builds in Windows 10
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14388 for PC and Mobile
UPDATE: July 15th 2016 754001939445219329 752986516746493952 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14388 for PC and Mobile | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 & Mobile Build 14364
UPDATE: 742889757512867840 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 Mobile Build 14364 | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Mobile Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10549
Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10549 | Windows Experience Blog 654350760126230528
Windows 10 News
Mobile Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10512
Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10512 | Blogging Windows
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 00:37.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums