Page 13 of 37 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast

  1. Joined : Aug 2016
    other left coast
    Posts : 164
    Windows 10 14590 x64 and Win Insider test builds
       01 Sep 2016 #121

    BunnyJ said: View Post
    What I did was to go back to build 14901 and then within 5 hours I was able to get the latest build. With 14901 I was able to switch to the fast track and that made the difference.

    HTH
    Jeff
    That sure sounds like something I should have done yesterday or today ,and I may still have to do if the ESD I'm almost done downloading wont install right .


    I have the ESD's for maybe three or four builds back I save out of the new build $WINDOWS~BT folder .

    I rotate a new one in a named folder to a DOC sub folder on another HDD and then and oldest ESD folder to the recycle bin but in this case it will be 14901 ESD going into the recycle bin instead of the oldest one
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Jul 2015
    Posts : 197
    Release + Insider Preview Home Build 15014
       01 Sep 2016 #122

    Just clean installed 14915 on a separate partition and I am getting a weird AHCI error with Samsung Magician.

    Basically the problem is that Samsung Magician (latest version, 4.9.7) is detecting that my SSD isn't running in AHCI mode. As a result, I am not getting the full benefits from the SSD on this partition. However, when I am running on my stable AU Windows 10 partition, Samsung Magician correctly detects that my SSD is running in AHCI mode and I am getting the full performance benefits on that partition. I am having this issue on a Lenovo E440 laptop, so swapping out the ssd to another SATA port isn't an option because there is only 1 storage port on the laptop.

    I have clean installed 14915 twice already and I am still getting the same error. The point is that on the 14915 partition, even though I am running in AHCI mode, Samsung Magician doesn't detect it as such, but Windows does. Device Manager shows the correct AHCI storage drivers and I am running on the latest drivers on the 14915 partition as well as on the AU partition.

    So, should I just give up and blame it as a bug on 14915 or is there something wrong with how I setup the 14915 partition?

    Any help would be appreciated.

    Thanks!
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2014
    Posts : 335
    Windows 10x64 15007
       02 Sep 2016 #123

    cheezz said: View Post
    Did a clean install of 14915 and now Google Chrome crashes when trying to install extensions. Tabs disappear and reappears when restarting Chrome. Any workaround for this?
    Disable hardware acceleration in settings.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Jul 2015
    Posts : 197
    Release + Insider Preview Home Build 15014
       02 Sep 2016 #124

    rogerwilco91 said: View Post
    Just clean installed 14915 on a separate partition and I am getting a weird AHCI error with Samsung Magician.

    Basically the problem is that Samsung Magician (latest version, 4.9.7) is detecting that my SSD isn't running in AHCI mode. As a result, I am not getting the full benefits from the SSD on this partition. However, when I am running on my stable AU Windows 10 partition, Samsung Magician correctly detects that my SSD is running in AHCI mode and I am getting the full performance benefits on that partition. I am having this issue on a Lenovo E440 laptop, so swapping out the ssd to another SATA port isn't an option because there is only 1 storage port on the laptop.

    I have clean installed 14915 twice already and I am still getting the same error. The point is that on the 14915 partition, even though I am running in AHCI mode, Samsung Magician doesn't detect it as such, but Windows does. Device Manager shows the correct AHCI storage drivers and I am running on the latest drivers on the 14915 partition as well as on the AU partition.

    So, should I just give up and blame it as a bug on 14915 or is there something wrong with how I setup the 14915 partition?

    Any help would be appreciated.

    Thanks!
    Help?!?!
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Aug 2015
    Posts : 3
    Windows 10
       02 Sep 2016 #125

    rogerwilco91 said: View Post
    Help?!?!
    I had this issue a few builds ago - can't recall which - and it was resolved when I used an updated Samsung Magician.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 6,971
    All kinds
       02 Sep 2016 #126

    BunnyJ said: View Post
    So far everything seems to be working rather well. It's a bit better than the previous build.
    Sfc /scannow finishing ?
    Color changing panel working ?
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 23,937
    Windows 10 Pro x64
       02 Sep 2016 #127

    CountMike said: View Post
    Sfc /scannow finishing ?
    Color changing panel working ?
    The color change is not working but I can still do most of what I usually do and I didn't try the sfc /scannow. No need to since I don't have any reason to do that atm.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Aug 2014
    Australia, Adelaide
    Posts : 1,392
    W7 Ultimate SP1 (64 bit), LM 18.1 MATE (64 bit), W10IP VM, W10 Home
       02 Sep 2016 #128

    My W10IP VM just finished updating to b14915.

    I had to reset my "One Note" and "People" Apps' privacy settings.
    Everything else seems to have remained set to my choices.

    No other issues have appeared so far.

    The mouse issue that used to occur after every upgrade, hasn't appeared for quite a few builds now.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Oct 2014
    Posts : 58
    Windows 10 10586 PRO RTM
       02 Sep 2016 #129

    cyberrufus said: View Post
    Disable hardware acceleration in settings.
    Thanks, it works.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Feb 2015
    Bamberg Germany
    Posts : 12,924
    Microsoft Windows 10 Pro 64-bit 14393 Multiprocessor Free
       02 Sep 2016 #130

    rogerwilco91 said: View Post
    Help?!?!
    @rogerwilco91
    See if you can download an AHCI driver from your PCs manufacturer.

    Laptops-and-netbooks :: ThinkPad-Edge-laptops :: ThinkPad-Edge-E440 - Lenovo Support (US) and Software|Drivers and Software&beta=false
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 13 of 37 FirstFirst ... 3111213141523 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14385 for PC and Mobile
751899204184924160 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14385 for PC and Mobile | Windows Experience Blog PC: How to Start or Stop Receiving Insider Builds in Windows 10
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14367 for PC and Mobile
745378334754803715 743609507951960064 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14367 for PC and Mobile | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 & Mobile Build 14364
UPDATE: 742889757512867840 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14366 Mobile Build 14364 | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14332 for PC and Mobile
725082490369536001 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14332 | Windows Experience Blog How to Update to Windows 10 Mobile Insider Preview Builds for Phones
Windows 10 News
Mobile Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10136
Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10136 How to Update to Windows 10 Insider Preview for Phones from Windows Phone 8.1 How to Use Windows Phone Recovery Tool to Roll Back from Windows 10 to Windows Phone 8.1
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 08:36.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums