Windows 10: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14332 for PC and Mobile Insider

Page 10 of 32 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
  1.    27 Apr 2016 #90

    been on 2 and half hours downloading this up date which is a lot longer than normal
    now ready for reboot hope it doesn't take as long
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 1,927
    Windows 10 x86 14383 Insider Pro and Core 10240
       27 Apr 2016 #91

    Wynona said: View Post
    I just pinned File Explorer to my TaskBar, Fafhrd, so if I wanted to use it, I can now just click on it. And yep, just unpin 'em all and you have a clean TaskBar.

    As to 1-click access, if I'm constantly using a particular file, such as Indian Hills 2016 Resident Database, I don't have to go to File Explorer>MyPassport>IndianHills>Databases>2016 Resident Database. I can just pin 2016 Resident Database to my QuickLaunch Bar and when I need to revise the database, one click does the job.
    So did I, as well as Powershell ISE(Admin shortcut), 'cos I'm not really just a point and click wannabe, but just a realist that believes that a well designed UI saves time and prevents mistakes, and a CMD(admin) shortcut too, since I use it often. Chrome and Firefox and Maxthon Nitro are there as quick alternatives - my BBC Iplayer app when I get bored of you lot at TF, and the MS Network Speed Test store app tryout (not pinned).
      My ComputersSystem Spec

  3.    27 Apr 2016 #92

    Not being a . . ., albeit Wind key E will do the job of bringing up Explorer , in fact it will allow you to run several Explorer windows. . .I am sure most of you already knew that. Since I run three monitors I fine it nice to have at least two monitors set when moving files between HDDs, and SSDs. . .
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 799
    Windows 10 Pro x64
       27 Apr 2016 #93

    Everything is working fine so far, except Windows Journal! Don't know if this is ONLY ME!
      My ComputersSystem Spec


  5. Posts : 3,361
    W10 Pro x64/W7 Ultimate x64 dual boot main - W10 Pro Insider Preview/W7 Pro x64 - remote pc
       27 Apr 2016 #94

    My second Pro VM that followed the first that saw the upgrade to the TH2 that saw that admin acount dumped and was removed this weekend just saw the second Pro VM also now gone while the Home VM saw an instant upgrade to the 332 take place. That was seen when I the second upgrade from 7 Ultimate this time while the last was 7 Pro to 10 wouldn't see the latest build come in right away simply from being a brand new VM that now replaced the other second Pro VM.

    The recording came out about 40min. longer then the one over the weekend but only provides a glimpse of a temp email address initially set up for sharing screens but now recorded showing a few problems that can run into on initial upgrade attempts and then trying to get the latest onto the 7 to 10 upgrade but had to sub the Home VM to show how it looks when the new build is downloaded and goes on. At the end a quick check on the new Pro VM saw one other update but still no 332 in the wind! Total running time came out at 4hrs. 35min. as I timed the stop button hit! so it ended on an even minute at least.
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 2,785
    64-bit Win10 Pro Insider Build 17672
       27 Apr 2016 #95

    I've just un-installed all AMD graphics drivers completely from the system, and let it boot using the on-board GFX only
    ..and - surprise, surprise - everything is working as normal, albeit at a really slow rate compared to the AMD driver..

    - so the problem I was having is related solely to the AMD cards..
    - they don't seem to want to load and function correctly..

    I have recently been using DisplayPort to DVI (via an adapter) together with a DVI/VGA (again via an adapter) connection set-up,
    using two monitors, but after experiencing these problems of late, I am now back to using a single monitor, via DVI only..

    - could it be that the cards need to be completely flushed of previous settings, or reset in some way?
    - if so, does anyone know how I would go about such a procedure?
      My ComputersSystem Spec


  7. Posts : 4,788
    Win 10 Pro x64
       27 Apr 2016 #96

    BugMeister said: View Post
    I've just un-installed all AMD graphics drivers completely from the system, and let it boot using the on-board GFX only
    ..and - surprise, surprise - everything is working as normal, albeit at a really slow rate compared to the AMD driver..

    - so the problem I was having is related solely to the AMD cards..
    - they don't seem to want to load and function correctly..

    I have recently been using DisplayPort to DVI (via an adapter) together with a DVI/VGA (again via an adapter) connection set-up,
    using two monitors, but after experiencing these problems of late, I am now back to using a single monitor, via DVI only..

    - could it be that the cards need to be completely flushed of previous settings, or reset in some way?
    - if so, does anyone know how I would go about such a procedure?
    Did you play around with your AMD card settings before?

    If you did, there is a Factory Reset option on the AMD Radeon Settings window..

    Click image for larger version. 

Name:	2016_04_28_00_12_581.png 
Views:	9 
Size:	434.2 KB 
ID:	77097
      My ComputerSystem Spec


  8. Posts : 4,788
    Win 10 Pro x64
       27 Apr 2016 #97

    I just noticed while typing my reply to BugMeister above that when I copy an image from Snipping Tool, Right-Click-Paste or ctrl-V does not work on Edge?

    But when I switched to Chrome, it was no sweat.
      My ComputerSystem Spec


  • Posts : 1,524
    WinX Pro x64 IP current
       27 Apr 2016 #98

    Tried to clean install on the laptop, got to 49% of getting files ready...

    Apparently my laptop and WinX clean installs don't get along.
      My ComputersSystem Spec


  • Posts : 3,361
    W10 Pro x64/W7 Ultimate x64 dual boot main - W10 Pro Insider Preview/W7 Pro x64 - remote pc
       27 Apr 2016 #99

    Are you kidding? 10 clean installs are the best on laptops! The buggiest upgrade besides the initial attempts on the main here were seen on that old 7 laptop where I ended up nuking the entire drive in order to get a fresh working copy of 10 on! along with a second backup partition. No Start button, locked out of AllApps, etc. on the initial upgrade followed by the immediate 32bit clean install to be replaced later by the 64bit after the drive wipe and all was working well until....?

    Something on the 4yr. old laptop quit suddenly display wise nothing. Later found the drive was doa as well. No drive won't work or nothing on display to tell. Ended up seeing that one replaced with a brand new model that came out last fall with 10 already on it to solve that one fast.
      My ComputerSystem Spec


  •  
    Page 10 of 32 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast

    Related Threads
    Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14322 720689247095664642 Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14322 | Windows Experience Blog
    Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10549 | Windows Experience Blog 654350760126230528
    Source: Announcing Windows 10 Mobile Insider Preview Build 10136 How to Update to Windows 10 Insider Preview for Phones from Windows Phone 8.1 How to Use Windows Phone Recovery Tool to Roll Back from Windows 10 to Windows Phone 8.1
    Our Sites
    Site Links
    About Us
    Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

    © Designer Media Ltd
    All times are GMT -5. The time now is 21:50.
    Find Us