Page 8 of 36 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast

  1. Joined : Apr 2014
    Posts : 599
    Windows 10 Pro Insider Preview (14971)
       18 Mar 2015 #71

    BunnyJ said: View Post
    Now I can't get the new build to download.. Am I missing an update??

    Attachment 14713
    I got the whole thing downloaded, it rebooted a couple of times, announced 'update successful', and the build is still 9926. I look in update history and see exactly what you have posted here.

    I have the $Windows. ~BT directory with what looks like the update files, but when I launch setup.exe it tells me it's missing boot.wim. If I check for new updates, it tells me my system is up to date. WTF? Guess I'll be waiting for the iso, unless I want to reinstall 9926 fresh and try again...
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Feb 2015
    Bamberg Germany
    Posts : 12,960
    Microsoft Windows 10 Pro 64-bit 14393 Multiprocessor Free
       18 Mar 2015 #72

    Just like my problem with the updates No joy no fun no upgrade
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2013
    A Finnish ex-pat in Germany
    Posts : 9,613
    Windows 10 Pro
       18 Mar 2015 #73

    sgage said: View Post
    I have the $Windows. ~BT directory with what looks like the update files, but when I launch setup.exe it tells me it's missing boot.wim. If I check for new updates, it tells me my system is up to date. WTF? Guess I'll be waiting for the iso, unless I want to reinstall 9926 fresh and try again...
    Check the $Windows. ~BT\Sources folder, if there's an install.esd file with todays date you can create your own Build 10041 ISO: ESD to ISO - Create Bootable ISO from Windows 10 ESD File - Windows 10 Forums
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Nov 2013
    Posts : 804
    10 Pro Preview x64
       18 Mar 2015 #74

    Cliff S said: View Post
    Just like my problem with the updates No joy no fun no upgrade
    You can always download the esd if you want and then follow Kari's tutorial.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Jan 2015
    Posts : 598
    Windows 10 and windows 8.1
       18 Mar 2015 #75

    Internet Explorer problem in new build 10041


    I cannot get internet explorer to allow me to go to my home page. It keeps saying server error 303. Forbidden (it is msn.com) but I can go to the website from other websites, but cannot log onto the home page to begin with. Any ideas?
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Apr 2014
    Posts : 599
    Windows 10 Pro Insider Preview (14971)
       18 Mar 2015 #76

    Kari said: View Post
    Check the $Windows. ~BT\Sources folder, if there's an install.esd file with todays date you can create your own Build 10041 ISO: ESD to ISO - Create Bootable ISO from Windows 10 ESD File - Windows 10 Forums
    I am generating an iso from the .esd file as we speak. The .esd file is in \RecoveryImage, not the $Windows.~BT\Sources folder, as you correctly point out in your excellent tutorial. Thanks for that! We'll see what happens...
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 23,939
    Windows 10 Pro x64
       18 Mar 2015 #77

    Still no update to 10041.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2014
    Felton, Delaware
    Posts : 84
    Windows 10 Duel booting with Windows 10 Insider
       18 Mar 2015 #78

    Installed on two machines without issue, found that mail, calendar and people did not work as outlined in build 10041 description. Ran Powershell command and problem was resolved. On both machines found it took about an hour to install AFTER download was complete. Pin sign-in now works on Microsoft accounts. Make sure that you check to see if Smartscreen filter is turned on in IE 11 after install, found that even with recommended settings it was turned off. Needed to be turned on manually. All else good thus far.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Sep 2014
    Posts : 729
    win 7 dual boot / 10
       18 Mar 2015 #79

    Internet Explorer problem in new build 10041
    magilla
    try to change the address mine is doing the same thing. I just highlight the url and took out the t then it worked
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 23,939
    Windows 10 Pro x64
       18 Mar 2015 #80

    Sigh.. is this correct?
    ?Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	93 
Size:	40.8 KB 
ID:	14723
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 8 of 36 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
UPDATE: Audio issues in Windows 10 Technical Preview Build 10041
Source
Drivers and Hardware
Windows 10 Technical Preview Build 10061 now available
Source: Windows 10 Technical Preview Build 10061 now available How to Update to Windows 10 Technical Preview for Phones from Windows Phone 8.1
Windows 10 News
Windows 10 Technical Preview Build 10049 now available
Source: Windows 10 Technical Preview Build 10049 now available https://www.tenforums.com/tutorials/2451-preview-builds-check-new-windows-10-builds.html
Windows 10 News
No Audio on Windows 10 Technical Preview Build 10041
I updated my laptop this morning and my sound doesn't work anymore. My Realtek Audio Driver is updated, i think the OS is the problem. How to fix this? ASUS X551CA Laptop Intel Celeron 2GB RAM P.S. UPDATE Audio issues in Windows 10...
Drivers and Hardware
Windows technical preview build numbers & everything else
Read more...
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 04:19.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums