Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

  1. Joined : Feb 2015
    Left coast but not a progressive liberal
    Posts : 964
    dual boot W10 10586th2/14291 rs1 Win. Insider since Jan. 2015
       19 Feb 2016 #51

    blutos cousin
    My 14267 D/L has been stalled at 1% for over two hours even if I close and re open the W U app no Windows $ BT folder on the c: drive yet either .

    update : 14267 D/L is at 55% now and moving along normally . It won't be long at all now since it finally started maybe 10 min or just a few beyond that .

    magilla said: View Post
    I have just installed from esd-iso created from my laptop, the new build on my desktop. Seems to work well. Anyone having problems when importing I.E. favorites to Edge with multiple empty folders being created? I noticed this with previous build, also.
    14267 is running fine now boot loader works to dual boot , I checked or re set my privacy settings ,default apps,notifications etc. and imported my favorites into Edge from Chrome ( default browser . )

    Except I got the usual imported multiple empty folders in Edge from the Chrome bookmarks folders and subfolders favorites that clone my Chrome bookmark folders like before and some that came in fine .

    I copied the Chrome bookmark folders and subfolders from Chrome a while back into an"other bookmarks folder" I dropped into into my Edge favorites bar when Edge was more unstable than now it drops down and works fine that way when you open it and it shows all the cloned Chrome bookmark folders and sub folders intact with all the icons and URL names as they would appear normally .

    The folder above is mirrored in the Chrome bookmarks bar also outside of their bookmark folder clones so it will be imported in Edge and the other browsers intact .

    The lengthy Chrome Favorites bar import outside of the folder above comes through fine anyway so all my usual web sites are there .

    OTOH I never use Edge or IE for any work or anything critical and don't GAS about them much anyway . I just use Edge or IE to stream *some * 1080p streams and other embedded website videos that don't play nice in Chrome now and then if I'm not using Firefox instead or on a clean install at least they can download better browsers .

    OTOH Edge is working better outside of importing bookmarks but it can't touch Chrome for page reliability ,multible tabs stability ,speed or stability in general although Chrome is still a memory hog .



    No transient error messages like the last few builds on desktop start up ,run time apps work as well as they always have ( it varies. ) Mail client works fine and syncs up as usual....... IOW everything seems fine here so far.

    Click image for larger version. 

Name:	winver 14267.PNG 
Views:	84 
Size:	28.4 KB 
ID:	65018
    Last edited by blutos cousin; 19 Feb 2016 at 03:10.
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Apr 2014
    Posts : 3,317
    W10 Pro x64/W7 Ultimate x64 dual boot main - W10 Pro Insider Preview/W7 Pro x64 - remote pc
       19 Feb 2016 #52

    No wait for the next build this time around I see! When going to check the updates the restart had already been scheduled! Once the physical upgrade is complete I can then boot into the 7 side and check on the 10 Home VM there.
      My System SpecsSystem Spec

  3.    19 Feb 2016 #53

    Is it just me or the copy-paste function in Edge is not working properly? Both keyboard shortcut and mouse right click copy-paste interaction is not working in this build. Elsewhere, it's fine.
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 23,939
    Windows 10 Pro x64
       19 Feb 2016 #54

    Just stable and working just fine.. some of the new features in Edge don't seem to work..

    Well, I need to get my head wrapped around them ..
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Apr 2014
    Posts : 3,317
    W10 Pro x64/W7 Ultimate x64 dual boot main - W10 Pro Insider Preview/W7 Pro x64 - remote pc
       19 Feb 2016 #55

    Jairus24 said: View Post
    Is it just me or the copy-paste function in Edge is not working properly? Both keyboard shortcut and mouse right click copy-paste interaction is not working in this build. Elsewhere, it's fine.
    Having gotten back to the upgrade I simply went into Edge and copy + pasted the Bing url as the home page rather then looking at the about.start there.

    Click image for larger version. 

Name:	W10 Insider Preview 14267 Edge Home Page Set.jpg 
Views:	4 
Size:	150.9 KB 
ID:	65041

    The upgrade itself of course restarted into the user admin not the hidden system account I saw enabled on the previous build which now may have to be enabled all over again. A reboot into 7 for the VM there and then back into 10 will tell.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Jul 2015
    Dublin, Ireland
    Posts : 627
    Windows 1.00 to Windows 10 Pro 64-bit Build 14971.1000
       19 Feb 2016 #56

    Updating now. Will report back when I'm back on the Grid.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Jan 2014
    Oak Ridge TN, USA
    Posts : 23,939
    Windows 10 Pro x64
       19 Feb 2016 #57

    fjk61011 said: View Post
    Updating now. Will report back when I'm back on the Grid.
    Good luck and hope all goes well.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Jul 2015
    Dublin, Ireland
    Posts : 627
    Windows 1.00 to Windows 10 Pro 64-bit Build 14971.1000
       19 Feb 2016 #58

    BunnyJ said: View Post
    Good luck and hope all goes well.
    Finished now. Seems to be working fine.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Apr 2014
    Posts : 3,317
    W10 Pro x64/W7 Ultimate x64 dual boot main - W10 Pro Insider Preview/W7 Pro x64 - remote pc
       19 Feb 2016 #59

    Well as soon as I went to check the updates on the 10 VM guess what? It couldn't wait to start downloading the 14267 before I could even run the check but simply got the screen open! Must have been early enough on the roster!
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Jan 2015
    UK
    Posts : 266
    windows 10
       19 Feb 2016 #60

    downloaded this morn is running ok after reinstalling mouse pad driver as usual after update and switch recovery on again.
    but at least this time didn't brake WiFi
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14257
695034380524216320 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14257 | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 11102
690233336740974592 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 11102 | Windows Experience Blog
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 11082
677187866225692672 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 11082 | Windows Experience Blog See also: Release version 11082 : Microsoft Edge Dev
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10576 for PC
Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10576 | Windows Experience Blog How to Start or Stop Receiving Insider Builds in Windows 10 How to Check for and Install Windows Updates in Windows 10
Windows 10 News
Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10547 for PC
644928570393890816 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 10547 | Blogging Windows How to Start or Stop Receiving Insider Builds in Windows 10
Windows 10 News
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 14:19.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums