Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14257 Insider

Page 6 of 25 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

  1. Posts : 3,298
    Windows 10 Pro x64
       #50

    goatty2 said:
    not done a clean on mine and system restore was switched off so had to put it on again
    It didn't on mine either, but maybe because System Restore wasn't turned on before 14257 install. I prefer to rely on fresh Macrium Reflect backups. System Restore hasn't always worked properly for me.
      My Computer


  2. Posts : 629
    windows 10
       #51

    larc919 said:
    It didn't on mine either, but maybe because System Restore wasn't turned on before 14257 install. I prefer to rely on fresh Macrium Reflect backups. System Restore hasn't always worked properly for me.
    mine was turned on before latest update
    the last few updates it had to be turned on after update
    don't have important things on it so will do a clean install if it goes pear shaped
      My Computer


  3. Posts : 357
    Release (17134.471) + Insider Preview Fast Ring (18298.1)
       #52

    Got it installed finally. Surprised how quickly this build arrived to me. Usually takes 2-3 days to arrive on my pc. Yeah!
      My Computer


  4. Posts : 1,378
    W10 21H2 19044.1387
       #53

    Mine is almost there, waiting to find out if it tore up my VM Mint 17.3?
      My Computers


  5. Posts : 5,282
    Win 10 Pro x64
       #54

    Cliff S said:
    No hard feelings, at least you have a favorite browser. Me? I'm still undecided

    I have to stick with Chrome not just because it's my favorite but because it's the only one that works with my Qnap NAS.
      My Computer


  6. Posts : 790
    W11 pro 64 beta channel
       #55

    Just got it successfully, easier than the last build.
      My Computers


  7. Posts : 807
    Win10x64 v2004 latest build fast ring
       #56

    Build 14257...This is the second consecutive build that will not install on my machine...14251 wouldn't either...I haven't had this much trouble with installing Windows builds since I signed into the program in 10/1/2014--the pre-Win10 launch builds never gave me as much trouble. I reported this problem a week back and yet it isn't mentioned anywhere in the list of known or fixed bugs in 14257.

    My system @ home:
    MSI 970 Gaming motherboard, latest bios, M.4
    AMD FX-8320e @ stock speeds
    8GBs (2x4) running @ stock 2133MHz
    Samsung SSD 850 EVO 250GB (boot)
    2 x ST3500418AS HDs
    2 x WDC WD10EZEX HDs
    AMD R9 380 4GB GPU running the Crimson 16.1.1's

    Last successful build 11099



    When doing the internal "flight" install through WU, everything is fine through the "copy files" portion of the install--it hits 100% and the system auto reboots to continue the install...and then *WHAM* suddenly I have a blue screen failure INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE...upon reboot, even if I hit F11 and manually select the boot drive--it does not matter, the system fails to boot and I am restored to my last fully working build 11099...! Thank goodness the "restoring previous build" function has worked perfectly each time.

    My SSD drive is fine of course and the "previous build" I have is located there as well--so the error is clearly a build problem & bug and it would be NICE if it was acknowledged somewhere. The only time I have ever seen this error under normal operating conditions is when the system tries to boot with the IDE driver installed instead of the AHCI driver--the SSD *requires* the AHCI driver and will not function with the IDE driver. All the Win10 builds I've tested since 10/2014--all of them--successfully carried the AHCI settings over to the next build. (Except 14251 and 14257.)

    I ran across one person in Feedback who had the same error I did, INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE, and he reported that disconnecting all the drives in his system except for his c:\ boot drive got him past the error and allowed him to install. Didn't work for me.

    Ideas, suggestions, anyone?
      My Computer


  8. Posts : 9
    W10 x64
       #57

    Updated to new latest build and all is well :)
      My Computer


  9. Posts : 889
    Windows 10 Pro x64
       #58

    anyone in California got this update? Please advise!
    check for last 16 hours and it's not appears yet!
      My Computers


  10. Posts : 0
    Dual Boot 10 Pro v1607 10 Pro rs2 build 14971
       #59

    It took 24 hours to show up this time.
    Announcing Windows 10 Insider Preview Build 14257-wucapture.png
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:56.
Find Us




Windows 10 Forums