Windows 10: New Windows 10 Preview build 9879 available

Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
  1.    13 Nov 2014 #181

    badrobot said: View Post
    BunnyJ said: View Post
    Here's the size of the ISO I created last night:
    Attachment 8218

    It came out to about 3.79GB.

    Did you clean install it?

    I was thinking about doing it because I am expecting some problems with the update, but so far I don't see any reason to do a clean install.

    I performed the clean install this morning and that went just fine. I usually do that when I install a new OS or an update to a version.

    Jeff
      My ComputerSystem Spec

  2.    13 Nov 2014 #182

    Just finished downloading the Enterprise ISO and it won't mount in Windows 8.1. Looks like I'll have to download it again. I wish they'd put it up on MSDN.
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 12,396
    Windows 10 Pro
       13 Nov 2014 #183

    alphanumeric said: View Post
    Just finished downloading the Enterprise ISO and it won't mount in Windows 8.1.
    Sorry to ask but are you really sure? Windows 8 & 8.1 quite often give the error message that the ISO could not be mounted but when you check This PC you'll find it there mounted. Has happened really often to me.
      My ComputerSystem Spec

  4.    13 Nov 2014 #184

    Kari said: View Post
    alphanumeric said: View Post
    Just finished downloading the Enterprise ISO and it won't mount in Windows 8.1.
    Sorry to ask but are you really sure? Windows 8 & 8.1 quite often give the error message that the ISO could not be mounted but when you check This PC you'll find it there mounted. Has happened really often to me.
    Yes, I'm really sure. I just downloaded it again using the alternate method and it mounted fine. It looks like the Akamai downloader was the issue. I've used it in the past and it worked fine. Anyway I just made my bootable thumb drive and will likely start the install before the day is out.
      My ComputerSystem Spec


  5. Posts : 12,396
    Windows 10 Pro
       13 Nov 2014 #185

    I hope you wasn't offended by my question, I was sure that you knew it but as that can really be confusing when the message says it did not mount even when it mounts just fine, I thought better be sure .
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 4,567
    Win 10 Pro x64
       13 Nov 2014 #186

    Kari said: View Post
    HippsieGypsie said: View Post
    ... and uninstall the Bing Search engine.
    ...
    In addition to removing Bing engine, remember that you can totally remove all Modern Apps you do not like and use with PowerShell. As you know simply uninstalling a Modern App quite often does nothing else but simply removes the app from Start, leaving it on hard disk ready to be "re-installed", added to Start again.

    Just uninstall the apps you do not need, then open the PowerShell or PowerShell ISE and give this command:
    Code:
    Get-AppxPackage | Out-GridView -PassThru | Remove-AppxPackage
    The command explained:
    Get-Appxpackage (AppxPackage = App) lists all Modern Apps on your hard disk, the pipe ('|') symbol then "pipes" (sends) the output to cmdlet Out-GridView to be presented in table which passes the user selection through (switch -PassThru), piping it to cmdlet Remove-Appxpackage:
    Select your uninstalled apps you'd like to remove completely if they are still shown after you uninstalled them, click OK and you are done (in above example screenshot I removed an app from a Finnish newspaper which does not work, and Bing Health).

    You can now check that they are really gone by giving the "list all apps" cmdlet piping it to grid tabel with this command:
    Code:
    Get-AppxPackage | Out-GridView

    You are indeed a certified geek Kari.. hats off..
      My ComputerSystem Spec

  7.    13 Nov 2014 #187

    Kari said: View Post
    I hope you wasn't offended by my question, I was sure that you knew it but as that can really be confusing when the message says it did not mount even when it mounts just fine, I thought better be sure .
    No problem. I think this is the first time I've had one fail to mount.
      My ComputerSystem Spec

  8.    13 Nov 2014 #188

    installing it now
      My ComputerSystem Spec


  9. Posts : 551
    ,7,8.1 10TP 10upgrade,MINT
       13 Nov 2014 #189

    It loads faster with an SSD, about 30 minutes.
      My ComputerSystem Spec

  10.    13 Nov 2014 #190

    tinmar49 said: View Post
    It loads faster with an SSD, about 30 minutes.
    Yes, that is what I saw also. On my Surface Pro the install to ready time was around the 30 minute mark. On my HP desktop with hybrid drive, it took about 50 minutes I believe.
      My ComputerSystem Spec


 
Page 19 of 31 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast

Related Threads
More
Hey All! Yes, I've been away and still not well but, have received a email from Gabe Aul @MS today and would like to share it with you. What made me post this is the fact that we are not getting any new builds till January. Just thought I'd let...
Download Windows Technical Preview November Update - Microsoft Windows here be good to do clean install :):)
I've been using Windows 10 since the first build release; dualing booting with Windows 8.1. No problems. Since I've upgraded to Build 9879, everything on the start menu is just so much bigger. I really dislike it. Even the font on the Log on and...
The next version of Windows is engineered for the way you live and work, protected against cyber risks and threats, and managed for continuous innovation. Need more information? See what's new in Windows 10 Technical Preview for Enterprise. ...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:21.
Find Us