Windows 10: Windows 10 Service Release 1 Inbound for Next Week

Page 4 of 49 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
  1.    07 Aug 2015 #31

    Photo Viewer works for me? Clean install of 10 Enterprise. What's the bug?
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 230
    Windows 10, 8.1, 7, and Vista
       07 Aug 2015 #32

    Rocky said: View Post
    Windows Photo Viewer works fine for me after a clean install.
    I'm sorry, but I highly doubt that. I've tested this in multiple machines and VMs and all produce the same result. Are you sure you didn't just upgrade from an earlier beta build?

    sygnus21 said: View Post
    OK, I seemed to have missed that part of your thread.

    Anyway that's rather odd as that it only affects a clean install. That makes it seem as though Windows Photo Viewer isn't installed being you can't select it as a default viewer. I assume it is installed with the OS on a clean install though? Very odd.
    The thing is, it IS installed. The only problem is that to activate it, you have to go through a pretty nasty registry tweak.
      My ComputerSystem Spec

  3.    07 Aug 2015 #33

    alphanumeric said: View Post
    Photo Viewer works for me? Clean install of 10 Enterprise. What's the bug?
    Read his thread here: Windows Photo Viewer bug. I'm thoroughly confused now being some say it works even on a clean install.
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 230
    Windows 10, 8.1, 7, and Vista
       07 Aug 2015 #34

    alphanumeric said: View Post
    Photo Viewer works for me? Clean install of 10 Enterprise. What's the bug?
    Try using W10 Home or Pro
      My ComputerSystem Spec

  5.    07 Aug 2015 #35

    sygnus21 said: View Post
    Read his thread here: Windows Photo Viewer bug. I'm thoroughly confused now being some say it works even on a clean install.
    Interesting but I don't have that issue. I did an upgrade and it works.. odd.
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 230
    Windows 10, 8.1, 7, and Vista
       07 Aug 2015 #36

    BunnyJ said: View Post
    Interesting but I don't have that issue. I did an upgrade and it works.. odd.
    Because you did an upgrade, Bunny. We discussed this in my thread.
      My ComputerSystem Spec

  7.    07 Aug 2015 #37

    sygnus21 said: View Post
    Read his thread here: Windows Photo Viewer bug. I'm thoroughly confused now being some say it works even on a clean install.
    It's there, set as default, and works for me. This is 10 Enterprise though. I just powered up my other PC that I did a clean install of 10 Pro on. Once it boots up I'll remote desktop in and have a look see.
      My ComputerSystem Spec

  8.    07 Aug 2015 #38

    Seems like clean installs produced far more problems than simply upgrading. I upgraded and have had no issues.
      My ComputerSystem Spec

  9.    07 Aug 2015 #39

    bobjoe said: View Post
    Because you did an upgrade, Bunny. We discussed this in my thread.
    Yes,,, but others have said they can use it when they did a clean install. still..very odd.
      My ComputerSystem Spec


  10. Posts : 230
    Windows 10, 8.1, 7, and Vista
       07 Aug 2015 #40

    alphanumeric said: View Post
    It's there, set as default, and works for me. This is 10 Enterprise though. I just powered up my other PC that I did a clean install of 10 Pro on. Once it boots up I'll remote desktop in and have a look see.
    It works in W10 Enterprise probably because Microsoft knows businesses don't want to mess with these silly "apps"...
      My ComputerSystem Spec


 
Page 4 of 49 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast

Related Threads
Source
Read more: Windows 10 for phones preview might come out this week
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:28.
Find Us