New Windows 10 Insider Preview Fast + Skip Build 18329 (19H1) - Feb. 1 Insider

Page 26 of 33 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast
  1.    #250

    johngalt said: View Post
    Well, that or you could simply try entering the Win 7 key again to activate? Might be a bit easier to try that first

    (Assuming, of course, that you didn't already try that)
    Tried, didn't work.

    Clean installed again and it's not activated. Bummer.
    Last edited by steupz; 04 Feb 2019 at 11:57.
      My ComputerSystem Spec

  2. AndreTen's Avatar
    Posts : 17,541
    Windows 10 (Pro and Insider Pro)
       #251

    Kari said: View Post
    Geeks, that is a "non-error", in lack of better expression, and there's a simple, easy workaround as told in this note in tutorial Windows Insider - Get Latest Fast Ring ISO image | Tutorials

    Note   Note
    For reasons unknown to me, extracting downloaded Aria ZIP archive occasionally shows an error message:

    Attachment 223357

    Error message itself is an error, extracting will work without issues. If / when you'll get the above shown error message, simply select Do this for all current items and click Skip. ZIP archive will be extracted normally.


    Kari
    johngalt said: View Post
    Lol, yes, we do know.

    That being said - so, VMs of F30 w/ kernel 5RC4 being copied to Insider, from VMWorkstation to Windows Hyper-V? Or just copied from VMWare for *nix to VMWare for Windows?

    Sorry for all the questions - I decided a while back that I was going to drop the idea of virtualization as my poor system gets easily overloaded if I run even one VM, and maintaining them is an even larger PITA, but I am exploring enabling the Hyper-V stuff again to play a little, to install a couple of variants of Gentoo-based distros to test a new for *nix app (actually 2, now).



    I used to be able to open a .ZIP in Xplorer2, my default file manager, and it would work just fine. Now I get that error message but there is no dialog to 'skip', and I am forced to either reopen the archive in 7Z and then extract before I can use any files within the archive, whereas before it would automatically just extract to the temp folder and run on demand.

    Attachment 223376

    (Note: Pure conjecture on my part) I suspect this is a part of the new 'security' focus, requiring more user intervention before allowing an archive to dump and run executables.



    Glad you're back up!



    No, but I installed on a full SSD, not a single partition. I assume you got the .ISO from UUPDump? Did you do anything special at all? And do you have other OSs on other partitions on the same physical drive?
    I have the same problem here (same error number). with any .zip file. It's like Windows is trying to extract files twice
      My ComputersSystem Spec

  3. BugMeister's Avatar
    Posts : 3,775
    64-bit Win10 Pro Insider Build 18941
       #252

    this with 18329 update:


    Click image for larger version. 

Name:	tenforumAMD1.JPG 
Views:	3 
Size:	30.0 KB 
ID:	223389
    - from AMD UI


    Click image for larger version. 

Name:	tenforumAMD2.JPG 
Views:	2 
Size:	27.0 KB 
ID:	223390
    - from Control Panel..
    - guess it's AMD's doing..(?)


    - guessing also that AMD want me to try the 19.2.1
    - so here goes..
      My ComputersSystem Spec

  4.    #253

    BugMeister said: View Post
    this with 18329 update:


    Click image for larger version. 

Name:	tenforumAMD1.JPG 
Views:	3 
Size:	30.0 KB 
ID:	223389
    - from AMD UI


    Click image for larger version. 

Name:	tenforumAMD2.JPG 
Views:	2 
Size:	27.0 KB 
ID:	223390
    - from Control Panel..
    - guess it's AMD's doing..(?)


    - guessing also that AMD want me to try the 19.2.1
    - so here goes..
    Yep, new driver from AMD.

    Latest AMD Radeon Graphics Driver for Windows 10 - Windows 10 Forums

    Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition 19.2.1 Release Notes | AMD
    Last edited by Brink; 04 Feb 2019 at 14:33. Reason: added link
      My ComputersSystem Spec

  5. JGToy's Avatar
    Posts : 397
    Windows 10 Pro x64-bit Build Latest
       #254
      My ComputerSystem Spec

  6. jimbo45's Avatar
    Posts : 7,516
    Windows / Linux : Centos, Ubuntu, OpenSuse
       #255

    Hi folks.

    On CLEAN install I can't install NET3.5 which I still need. When trying to enable it via "Turn on Windows feature in control panel" the update fails and looking at the error code this says that Net3.5 can only be downloaded separately if you have an MSDN or a Visual studio subscription. However if you do an UPDATE then if NET 3.5 was previously installed still remains.

    Cheers
    jimbo
      My ComputerSystem Spec

  7.   My ComputersSystem Spec


  8. jimbo45's Avatar
    Posts : 7,516
    Windows / Linux : Centos, Ubuntu, OpenSuse
       #257

    @don1952

    Hi there

    Thanks --I've downloaded it --am on my Linux system currently but will try and install after lunch when I'll be on Windows again -- I couldn't find the link so thanks.

    Can't rep you in this thread though !!!

    Cheers
    jimbo
      My ComputerSystem Spec


  9. Posts : 655
    ,7,8.1 10TP 10upgrade,MINT
       #258

    This build is having the same problems as the last half dozen, namely, if I run a WD offline scan, it loses the internet upon restarting. There is nothing wrong with the internet, but the pc tells me that it is unplugged or the cable is faulty.
      My ComputerSystem Spec

  10. f14tomcat's Avatar
    Posts : 42,157
    Triple boot - Win 10 Pro, Win 10 Pro Insider (2) - (and a sprinkling of VMs)
       #259

    tinmar49 said: View Post
    This build is having the same problems as the last half dozen, namely, if I run a WD offline scan, it loses the internet upon restarting. There is nothing wrong with the internet, but the pc tells me that it is unplugged or the cable is faulty.
    @tinmar49
    Just a thought. Since WD offline scan is essentially running in Safe Mode, before handing over to the OS, the network adapter is not enabled at that point. Different from safe Mode w/Networking, which you can manually set. If all previous builds (last few.....) have this issue, may not be the build per se, but the LAN adapter having an issue coming back up properly. Check this Power Management setting in Device Manager for your adapter, and un-check it if set. Try the Off-Line scan again.

    Click image for larger version. 

Name:	2019-02-05_14h14_57.png 
Views:	1 
Size:	44.6 KB 
ID:	223464
      My ComputersSystem Spec


 
Page 26 of 33 FirstFirst ... 162425262728 ... LastLast

Related Threads
UPDATE 1/15: KB4487181 Windows 10 Insider Preview Fast Build 18312.1007 - Jan. 15 Insider - Windows 10 Forums Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18305 | Windows Experience Blog 1075875387610034176
UPDATE 2/1: New Windows 10 Insider Preview Fast Build 18329 (19H1) - Feb. 1 Insider - Windows 10 Forums Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18323 | Windows Experience Blog 1088577424055427077
Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18317 | Windows Experience Blog 1085599189562621953 1085598934439874560 Flight Hub | Microsoft Docs How to Start or Stop Receiving Insider Builds in Windows 10 How to Choose Your...
UPDATE 1/15: KB4487181 Windows 10 Insider Preview Fast Build 18312.1007 - Jan. 15 Insider - Windows 10 Forums Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18312 | Windows Experience Blog 1083061063841546240 1083060503017009152
UPDATE 1/9: New Windows 10 Insider Preview Fast Build 18312 (19H1) - Jan. 9 Insider - Windows 10 Forums Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 18309 | Windows Experience Blog 1080956808385056768 1080955810916618240
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 22:35.
Find Us