Cumulative Update KB4480116 Windows 10 v1809 Build 17763.253 - Jan. 8 Win Update

Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
  1. DJG's Avatar
    Posts : 163
    Windows 10 Pro x64 1809
       1 Week Ago #70

    Bree said: View Post
    Yes. Specifically you cannot open the web page you use to control your router in Edge.
    FWIW, no problem opening my FIOS router in Opera ...
      My ComputerSystem Spec

  2.    1 Week Ago #71

    3 PCs updated, don't use Edge however checked router access with it and it isn't working, just get a stupid Bing Search page? I use 192.168.8.1 OK in any other browser.
    Other than that no problems.
      My ComputersSystem Spec

  3. Bree's Avatar
    Posts : 9,888
    10 Home x64 (1809) (10 Pro on 2nd pc)
       1 Week Ago #72

    DJG said: View Post
    FWIW, no problem opening my FIOS router in Opera ...
    Opera, Firefox, even IE - they all still work. It's just Edge that has this problem.
      My ComputersSystem Spec

  4. jimbo45's Avatar
    Posts : 6,348
    Windows / Linux : Centos, Ubuntu, OpenSuse
       1 Week Ago #73

    Hi there

    works for me on 1809 build 17763.195 (although I rarely use edge apart from reading / printing PDF files).

    Click image for larger version. 

Name:	login.png 
Views:	1 
Size:	89.1 KB 
ID:	220152

    I see post was about the later update so I'll try again -- haven't been served that update yet though.

    cheers
    jimbo
      My ComputerSystem Spec

  5. sgage's Avatar
    Posts : 876
    Windows 10 Home (Build 17134.320)
       1 Week Ago #74

    Bree said: View Post
    I have just checked on a VM running 17763.194 (KB4471332, Dec. 11). Edge can see my router in that version.

    Edit: After upgrading to 17763.195 (KB4483235, Dec.19) Edge could still open the router's web UI page. After upgrading to 17763.253, KB4480116 Edge was still able to access my router.

    Curiouser and curiouser, while Edge in the VM was connected to the router, Edge on the host machine could open it too. However, after the VM was shut down Edge could no longer open the router's page.
    That is fairly bizarre!
      My ComputerSystem Spec

  6. Bree's Avatar
    Posts : 9,888
    10 Home x64 (1809) (10 Pro on 2nd pc)
       1 Week Ago #75

    jimbo45 said: View Post
    works for me on 1809 build 17763.195 (although I rarely use edge apart from reading / printing PDF files).
    Are you running that on a physical machine or a VM? My earlier tests show Edge works fine in a VM, just not on a physical machine (which may explain why MS testing missed this one).

    I'n currently repeating the tests on a real machine.....
      My ComputersSystem Spec

  7. jimbo45's Avatar
    Posts : 6,348
    Windows / Linux : Centos, Ubuntu, OpenSuse
       1 Week Ago #76

    Hi folks

    works perfectly for me in update 253 (on Real physical machine)

    Click image for larger version. 

Name:	login1.png 
Views:	1 
Size:	142.9 KB 
ID:	220153

    Could be if you are running in a Virtual Machine with NAT rather than bridged network there might be a problem with address resolution dpending on the VM type of software you are using. E.G HYPER-V with Internal vs external switches etc.

    Cheers
    jimbo
      My ComputerSystem Spec

  8. dmholt57's Avatar
    Posts : 3,237
    17763.253 Pro 17763.253 Home
       1 Week Ago #77

    Edge and Netgear have no problems here.
      My ComputerSystem Spec

  9. slicendice's Avatar
    Posts : 3,805
    Windows 10 Pro x64 v1809 Build 17763.288 (Branch: RS5 Release Preview)
       1 Week Ago #78

    Installed without any issues. Computing as smooth as a lubricated lightning bolt.
      My ComputersSystem Spec

  10. Bree's Avatar
    Posts : 9,888
    10 Home x64 (1809) (10 Pro on 2nd pc)
       1 Week Ago #79

    jimbo45 said: View Post
    Could be if you are running in a Virtual Machine with NAT rather than bridged network there might be a problem with address resolution dpending on the VM type of software you are using. E.G HYPER-V with Internal vs external switches etc.
    Actually, it was only the VM that didn't have a problem. None of my physical machines can open my router page in Edge after the Dec. 8 update - that's Edge in the latest build of 1809, 1803, x86 or x64.

    It appears that only certain routers are affected. So far we have reports for Edge being unable to use web admin on Verizon FIOS-G1100 (post #50), Netgear (post #65), WDC N750 (post #64) and my BT HomeHub4.
      My ComputersSystem Spec


 
Page 8 of 18 FirstFirst ... 678910 ... LastLast

Related Threads
UPDATE 12/19: Cumulative Update KB4483235 Windows 10 v1809 Build 17763.195 - Dec. 19 Windows Update - Windows 10 Forums Source: https://support.microsoft.com/en-us/help/4471332/windows-10-update-kb4471332 Direct download links for...
UPDATE 12/11: Cumulative Update KB4471332 Windows 10 v1809 Build 17763.194 - Dec. 11 Windows Update - Windows 10 Forums Source: https://support.microsoft.com/en-us/help/4469342 Direct download links for KB4469342 MSU file from...
UPDATE 12/5: Cumulative Update KB4469342 Windows 10 v1809 Build 17763.168 - Dec. 5 Windows Update - Windows 10 Forums Source: https://support.microsoft.com/en-us/help/4464455/november012018kb4464455osbuild17763107 Direct download...
UPDATE 12/5: Cumulative Update KB4469342 Windows 10 v1809 Build 17763.168 - Dec. 5 Windows Update - Windows 10 Forums Source: https://support.microsoft.com/en-us/help/4467708/windows-10-update-kb4467708 Direct download links for...
UPDATE 11/13: Cumulative Update KB4464455 Windows 10 v1809 Build 17763.107 - Nov. 13 - Windows 10 Forums Source: https://support.microsoft.com/en-us/help/4464330/windows-10-update-kb4464330 Direct download links for KB4464330 MSU...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:58.
Find Us