Windows 10: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 17074.1002 for PC - Slow Insider

Page 11 of 64 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast

  1. Posts : 38,043
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       12 Jan 2018 #101

    My Defender icon appears, however, it had the on it. It was the same temp files location problem some of us had last build. This time I ran wsreset command first, then the troubleshooter. All's fine now.


    Click image for larger version. 

Name:	Health Warning 1.PNG 
Views:	76 
Size:	24.8 KB 
ID:	172208

    Click image for larger version. 

Name:	Health Warning 2.PNG 
Views:	77 
Size:	11.2 KB 
ID:	172210

    Click image for larger version. 

Name:	Health Warning 3.PNG 
Views:	77 
Size:	12.4 KB 
ID:	172211
      My ComputersSystem Spec


  2. Posts : 27,242
    64-bit Windows 10 Pro build 17604
    Thread Starter
       12 Jan 2018 #102

    Update: Dona Sarkar on Twitter:

    #WindowsInsiders: if any of you have MORE than one machine on Fast Ring and yesterday's build is NOT being offered on all of them, please respond here. We're collecting data!
      My ComputersSystem Spec

  3.    12 Jan 2018 #103

    Same result as the previous build- freezes on boot and requires hard restart twice to rollback to previous version. Took a clean install last time and guess I'll try that again if I want to upgrade.
      My ComputerSystem Spec

  4.    12 Jan 2018 #104

    I showed this "problem" before in a graphical representation of my upload speed when I tested EDGE & FF. If you notice that FF gets right after it from the beginning (top speed) and maintains it, while EDGE slowly ramps up to the final speed. FF on top, Edge on bottom. With all the improvements to EDGE this build, just checking to see if the same oddity exists. Just an observation.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails upload - FF.JPG   upload-edge.JPG  
      My ComputerSystem Spec


  5. Posts : 1,271
    WinX Pro x64 IP current
       12 Jan 2018 #105

    Can anyone tested to see if the clipboard copies information from a web page and then refuses to copy anything else?

    I've had it happen twice, once last night and once again today...

    I think my machine may be awaiting a reboot, so I will try that - but this is a head scratcher for me - posting multiple links in a thread here, copying them one at a time (from different web sites) and I kept getting the same link. OK, so I copied the first one and pasted into Notepad - then copied the second one - and it pasted the first one again into Notepad....

    I finally got it done, but it was exasperating, to say the least....
      My ComputersSystem Spec


  6. Posts : 885
    Windows 1.00 to Windows 10 Pro 64-bit Build 14971.1000
       12 Jan 2018 #106

    To cyberufus I had the same problem. Disabling virtualisation in uefi solved the problem
      My ComputerSystem Spec


  7. Posts : 55
    Windows 10 Pro x64-bit Build Latest
       12 Jan 2018 #107

    Yesterday all of my machines upgraded without a single problem but interestingly 3 of them had no "Watermark" or "Expiration Date"!

    But it did showed up this morning.
      My ComputerSystem Spec


  8. Posts : 38,043
    Dual boot Windows 10 FCU Pro x 64 & current Insider 10 Pro
       12 Jan 2018 #108

    Brink said: View Post
    Update:
    Thanks, Shawn. Another interesting problem, eh? Happily both mine updated.

    johngalt said: View Post
    Can anyone tested to see if the clipboard copies information from a web page and then refuses to copy anything else?

    I've had it happen twice, once last night and once again today...

    I think my machine may be awaiting a reboot, so I will try that - but this is a head scratcher for me - posting multiple links in a thread here, copying them one at a time (from different web sites) and I kept getting the same link. OK, so I copied the first one and pasted into Notepad - then copied the second one - and it pasted the first one again into Notepad....

    I finally got it done, but it was exasperating, to say the least....
    Clipboard works ok here, John. In fact, I learned something new. Never knew if an item is highlighted in System Information (which I know has been around for eons) that Ctrl/C works to copy it to the clipboard.
      My ComputersSystem Spec


  9. Posts : 499
    WINDOWS 10 Pro x64 builds 17101.1000, 17604.1000, 16299.248
       12 Jan 2018 #109

    johngalt said: View Post
    Can you explain the issue? I'm not seeing it (and I do need my coffee, so that might be a factor).
    The text on the button labels is black and it is supposed to be white, but I found the culprit of that bug and now the text is white:
      My ComputerSystem Spec


  10. Posts : 10,773
    Windows 10 (Pro and Insider Pro)
       12 Jan 2018 #110

    CountMike said: View Post
    Yes, tried with generic key (pro) but it gets rejected. When entering original W7 from which it was upgraded from, dialog just closes down with no comment whatsoever. It's not happening on the other machine which has more complicated history. That one started as W7 gifted to a political (opposition) party by MS which I did some work for and they gave me disk for it. That one I upgraded to W8/8.1 and than to W10 but after getting it activated I did straight W7 to W10 upgrade.
    For this one, its store bought W7 disk although for somewhat reduced price because by that time W7 sales were vanning end they were on sale for about 50 bucks less (I'm never the one to miss a bargoon).
    Maybe it doesn't offer Activation Assistant because it actually didn't expire (nor it should apart from it being insider version). Maybe next build will fix it but for now it's annoying because it stops anything I'm doing until I click on it, and it happens several (2 - 3) times a day. Other than that it's not a bother.
    There's one thing that I realized happening from last build, Internet (Ethernet connection) doesn't work until 10- 20 seconds after desktop is up and it's set to sign in automatically.
    @CountMike from Announcement - could help:

    For Insiders who reported that Windows needs activation after upgrading to Build 17063, this build includes the fix that caused the issue however you will need to use the Activation Troubleshooter to get your activation back into a good state once you’re on this build.
      My ComputerSystem Spec


 
Page 11 of 64 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast

Related Threads
Hi, I am in the slow ring, an the latest update failed after the second restart and windows installation rolls back to previous insider build. The symptoms are very similar to what's described here...
Source: Announcing Windows Server Insider Preview Build 17074 - Windows Experience Blog 953332203680710656 This is a prototype "dashboard" for Windows Insiders to quickly identify the latest Insider Preview releases for PC, Server, IoT, and...
UPDATE 10/4: Announcing Windows 10 Insider Preview Fast+Slow Build 16299.15 for PC Insider - Windows 10 Forums UPDATE 9/28: Announcing Windows 10 Insider Preview Slow+Fast Build 16299 for PC Insider - Windows 10 Forums 912785209581555712...
UPDATE 10/4: Announcing Windows 10 Insider Preview Fast+Slow Build 16299.15 for PC Insider - Windows 10 Forums UPDATE 10/2: Announcing Windows 10 Insider Preview Fast Build 16299.15 for PC Insider - Windows 10 Forums 913556690376773632...
UPDATE 9/26: Insider Announcing Windows 10 Insider Preview Slow Build 16296 for PC - Windows 10 Forums 911319835648204800 910247567849426945 Source: Announcing Windows 10 Insider Preview Build 16291 for PC - Windows Experience Blog
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:41.
Find Us