All USB devices stop working when booting into macOS Mojave VM

  1.    #1

    All USB devices stop working when booting into macOS Mojave VM


    So I'm running a macOS Mojave VM on virtualbox on my win10 PC. I have got it set up so that it loads the language selection screen. But as soon as i load up the VM, all my USB devices (wired keyboard, wired mouse, wifi adapter, bluetooth adapter for my wireless mouse, USB stick and USB hub all just stop working, nothing works except the lights on my keyboard (but the button to change the colour of them doesnt work). The lights on my other peripherals dont work though. So i cant select language or even do anything and the only option is shutting down my PC.
    Any help very much appreciated
      My ComputerSystem Spec

  2. jimbo45's Avatar
    Posts : 7,157
    Windows / Linux : Centos, Ubuntu, OpenSuse
       #2

    Hi there
    Can't say anything about your Guest OS but some current versions of W10 have some issues with Virtual Box as well as VMware when running W10 as the HOST machine.

    What edition of Windows 10 are you running - type winver either from command line or simply from the menu
    cheers
    jimbo
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
I have just upgraded my PC from Windows 8 to Windows 10. My antivirus software needed to restart and boot in to Safe Mode. But, for years I have used the 4 digit pin login from Win 8,but I cannot remember the normal password. Safe...
USB devices stop W10 startup in Drivers and Hardware
My complacency was shattered with Microsoft's last major updates all of which I've removed from my machine to restore some semblance of normality. I rue the day that I ever installed Update 1703 & 1709.Big Mistake. Compounded by my stupidity in...
Greetings everyone, I'm having this issue that's giving me headaches. I'm starting my computer, it gets to the first windows logo and then my screen gets black, and my Logitech wireless keyboard says it got no connection... The thing is I've been...
Hey there, Have been having this problem for a while. I'll try to make a long story short. I'm on a personal build computer running x58 chipset. Originally installed Windows 7. Have upgraded to 8, 8.1, 10, and then 10 anniversary addition. The...
O.K. Sorry if this is in the wrong section admins, please feel free to move it. Here's my problem.... I have a Lenovo P580 laptop. The screen wire got shorted out, so I just always connected it to a TV and never really had a problem. I...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 05:59.
Find Us