Net user returns "... completed with one or more errors."

Page 3 of 3 FirstFirst 123

  1. Posts : 17,636
    Windows 10 Pro
       #21

    You are welcome.
      My Computer


  2. Posts : 1
    Windows 10
       #22

    I know this is an ancient post, but I created a System Restore, and followed your steps, then system would not allow me into windows, and the system restore was automatically deleted. Knoppix etc manual restore also failed. I had to do a new windows install.

    Then I found the real culprit to the net user problem.

    I had disabled the service called WORKSTATION.
    Just go to services and start it and net user works.

    Hopefully this post will be helpful for others.
    I figured it out by trial and error.
      My Computer


  3. Posts : 271
    Windows 10 Pro 21H2 (19044.1706)
       #23

    Valhall said:
    I know this is an ancient post, but I created a System Restore, and followed your steps, then system would not allow me into windows, and the system restore was automatically deleted. Knoppix etc manual restore also failed. I had to do a new windows install.

    Then I found the real culprit to the net user problem.

    I had disabled the service called WORKSTATION.
    Just go to services and start it and net user works.

    Hopefully this post will be helpful for others.
    I figured it out by trial and error.
    Great find ! I had set Workstation to Manual and got the error. Set it to Automatic and Net User completed successfully.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:47.
Find Us




Windows 10 Forums