If auto-login is enabled there is NO User picture on Login screen

  1. Comp Cmndo's Avatar
    Posts : 379
    Windows 10-Pro 64bit
       #1

    If auto-login is enabled there is NO User picture on Login screen


    If auto-login is enabled there is NO User picture on Login screen
    This issue started with Redstone builds.
    This was not an issue with TH2.

    Many other Insiders have reported this on the Feedback Hub.
    I thought it would be fixed by now, but it still exists in Build 14393.5
      My Computers

  2. Edwin's Avatar
    Posts : 17,817
    Windows 10
       #2

    Comp Cmndo said:
    If auto-login is enabled there is NO User picture on Login screen
    This issue started with Redstone builds.
    This was not an issue with TH2.

    Many other Insiders have reported this on the Feedback Hub.
    I thought it would be fixed by now, but it still exists in Build 14393.5
    Do you have this setting on?

    If auto-login is enabled there is NO User picture on Login screen-000152.png
      My Computer

  3. Comp Cmndo's Avatar
    Posts : 379
    Windows 10-Pro 64bit
    Thread Starter
       #3

    Edwin said:
    Do you have this setting on?

    If auto-login is enabled there is NO User picture on Login screen-000152.png
    Yes.
      My Computers

  4. Edwin's Avatar
    Posts : 17,817
    Windows 10
       #4

    Hmmm... strange!
    MS Account or local account?

    Try a bunch of stuff like switching that setting Off, reboot or restart Explorer, turn it back on, etc.
      My Computer

  5. Comp Cmndo's Avatar
    Posts : 379
    Windows 10-Pro 64bit
    Thread Starter
       #5

    MS Account, which you would think should have the picture instead of the Local Account.
    All 6 Win10 machines do the same thing.

    I can change 1 to a local account to see what happens.

    Turning Lock Screen OFF, did nothing.

    User Account worked & there is no background picture.
    Logon is faster, too.
      My Computers


  6. Posts : 1
    Windows 10 Build 14393.10
       #6

    Comp Cmndo said:
    User Account worked & there is no background picture.
    Logon is faster, too.
    How did you get it solved? No user account picture is shown on login screen. With Win10 TH2 release it worked well. Background picture/lock screen picture is not an issue for me. Using local account only.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 13:07.
Find Us




Windows 10 Forums