Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

  1. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,361
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       20 Mar 2015 #11

    adamf said: View Post
    I had that in the last build. Delete the HomeUsers one and reboot.

    And get rid of the picture with your email address
    oops! thanks, will do!!!!
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,361
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       20 Mar 2015 #12

    adamf said: View Post
    I had that in the last build. Delete the HomeUsers ones and reboot.

    And get rid of the picture with your email address

    EDIT I have this (for one user, not the built in Administrator account which doesn't work for a lot of things)
    HOW did you do that??? re-posted your attachment after you fixed your email showing? How did you do that?????
      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Nov 2013
    Posts : 804
    10 Pro Preview x64
       20 Mar 2015 #13

    f14tomcat said: View Post
    HOW did you do that??? re-posted your attachment after you fixed your email showing? How did you do that?????
    I made exactly the same mistake as you when I was saying not to do it. (I am an idiot sometimes)

    Anyway here is how:

    • Make a screenshot with snipping tool containing your email address called Capture.png
    • upload it to the site
    • realize you left your e-mail address on it
    • Edit your PNG with Paint application and save it as Capture2.png
    • Edit your post on tenforums.com
    • Delete your old picture (Capture.png)
    • Add the new one (Capture2.png)


    Then repeat the same process next time when you make exactly the same mistake
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,361
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       20 Mar 2015 #14

    adamf said: View Post
    I made exactly the same mistake as you when I was saying not to do it. (I am an idiot sometimes)

    Anyway here is how:

    • Make a screenshot with snipping tool containing your email address called Capture.png
    • upload it to the site
    • realize you left your e-mail address on it
    • Edit your PNG with Paint application and save it as Capture2.png
    • Edit your post on tenforums.com
    • Delete your old picture (Capture.png)
    • Add the new one (Capture2.png)


    Then repeat the same process next time when you make exactly the same mistake
    Simple fix, BUT how do I delete the one I posted? I tried but could not find an option? AAARRRRGGGHHHH!!!!
      My System SpecsSystem Spec

  5.    20 Mar 2015 #15

    f14tomcat said: View Post
    Simple fix, BUT how do I delete the one I posted? I tried but could not find an option? AAARRRRGGGHHHH!!!!
    User CP►Misc►Attachments
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Nov 2013
    Posts : 804
    10 Pro Preview x64
       20 Mar 2015 #16

    f14tomcat said: View Post
    Simple fix, BUT how do I delete the one I posted? I tried but could not find an option? AAARRRRGGGHHHH!!!!
    Click on Edit then manage attatchments and the click on the x in the top right hand side corner (it only appears when you hover over it).

    Click image for larger version. 

Name:	x.PNG 
Views:	145 
Size:	8.6 KB 
ID:	14885
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Oct 2014
    Arnold, MD
    Posts : 17,361
    Triple Boot 10 Pro & 10 Insider Pro & 8.1 Pro
       20 Mar 2015 #17

    Edwin said: View Post
    User CP►Misc►Attachments
    Bless you! That was easy! Now, if I only knew how to delete an entire post I made.......
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Nov 2013
    Posts : 804
    10 Pro Preview x64
       20 Mar 2015 #18

    f14tomcat said: View Post
    Bless you! That was easy! Now, if I only knew how to delete an entire post I made.......:o
    that would be unethical ;)

    I think you can only edit it (and not delete it) if someone has quoted it but I'm not 100% sure. Otherwise you can click on edit for your post and the "delete" button is at the top of the page.

    Click image for larger version. 

Name:	Delete.PNG 
Views:	21 
Size:	119.9 KB 
ID:	14890
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Jan 2016
    Posts : 2
    Windows 10 x64 Professional
       06 Aug 2016 #19

    I'm going to revive this thread. I have 5 computers all on Windows 10x64 Pro Build 14393.10 and this issue applies to all 5 computers.

    - I have only a Local Administrator account set up for use on each of these systems. I do not have a Microsoft sign-in account set up on any of these computers. I do have a Microsoft account but I do not sign in with it.

    - I have bypassed the Lock Screen/log-in password requirement via cmd.exe > netplwiz

    - My Local Account has a picture established and it shows up on the Lock screen, on the Start menu and everywhere EXCEPT on the Welcome screen that appears on boot up. My account name shows up but not the account picture...the default grey picture appears.

    - A format/fresh install of Windows 10 x64 Pro does not resolve this.

    Does anyone know how to make the account picture on the Welcome screen....not the Lock screen...but the Welcome screen.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Dec 2015
    Posts : 2,429
    Windows10
       06 Aug 2016 #20

    siliconman01 said: View Post
    I'm going to revive this thread. I have 5 computers all on Windows 10x64 Pro Build 14393.10 and this issue applies to all 5 computers.

    - I have only a Local Administrator account set up for use on each of these systems. I do not have a Microsoft sign-in account set up on any of these computers. I do have a Microsoft account but I do not sign in with it.

    - I have bypassed the Lock Screen/log-in password requirement via cmd.exe > netplwiz

    - My Local Account has a picture established and it shows up on the Lock screen, on the Start menu and everywhere EXCEPT on the Welcome screen that appears on boot up. My account name shows up but not the account picture...the default grey picture appears.

    - A format/fresh install of Windows 10 x64 Pro does not resolve this.

    Does anyone know how to make the account picture on the Welcome screen....not the Lock screen...but the Welcome screen.
    This is a well known bug to Insiders - been there for several weeks. MS have yet to fix it. Report it using feedback hub.
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Account Picture - Change in Windows 10
How to Change Your Account Picture in Windows 10 Your picture is associated with your user account in Windows 10, so you’ll see it whenever you sign in to your PC and on Start. You can use one of your own favorite photos for an account...
Tutorials
Solved Account picture showing twice during login
Hey guys, So i ran the netplwiz command in order to remove the option of requiring a password on login every time the computer boots, but now its showing my account picture twice on the welcome screen during login. It's not really a big issue...
General Support
Account Picture Settings Shortcut - Create in Windows 10
How to Create an 'Account Picture' Settings Shortcut in Windows 10 You can choose an account picture in Windows 10 to be associated with your user account (local and Microsoft) that you will see whenever you sign in to your PC and on your Start...
Tutorials
Any way to add picture to 9926 start screen?
Anybody found a way to add a picture to background of full page 9926 start screen?
Customization
Solved Lock screen picture when logged out
Hello! I set up a lock screen picture using the PC Settings app, and it displays as expected when I'm logged in but the computer is locked. However, when I sign out the lock screen picture goes back to the default rainbow picture. (The setting...
Customization
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 18:43.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums