access until HELLO installed, but no PIN. Can't proceed without HELLO

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 19
    Microsoft WIN 10 Home
    Thread Starter
       #11

    New info which may help


    As I was reading through some tutorials, a suggestion to clear files arose to create storage space. So I found the system information page which identified an address which windows recognizes as the official owner : nurse2nutz @Outlook.com. It is an old address I had discarded when I couldn't access that account. I shall research my notes to see if it has a PIN associated with it.
    Thank you to Macboatmaster and Jaycee for your help. The more I learn the more I realize the size of the iceberg of information i don't know. I'll report back on my progress when I can.
      My Computer


  2. Posts : 19
    Microsoft WIN 10 Home
    Thread Starter
       #12

    Re: Hello


    MacBoatmaster,
    How nice it is to see you are in Ten Forums too.
    I followed Kari's lead and tested an earlier model Laptop (the one you helped me nurse along), and sure enough that's where the problem lay.
    In the meantime I did a factory reset of the Aspire, which cleared up the HELLO issue and created another (For which I'll start a separate thread.
    For the old Toshiba: I did a clean install of Win 10 and have kept it isolated from every other device in my home. But alongside Windows I loaded UBUNTU.
    Thank you MacBoatmaster for you inspiration to explore other parts of the computer.

    - - - Updated - - -

    Hi Macboatmaster,
    I had two difficulties: the first was finding yours (and the other helpful people) replies to these threads. I thought they automatically popped up as if they were coming to my mailbox (where I got the message "you have a reply.."). I have since learned of 'click the heading'. You and Kari were both correct : the problem was the PIN created on a different machine. My inept bumbling around adding new accounts on different PCs and trying them on different PCs (thinking that all PCs think alike) just made matters worse. I still have all those accounts, until I find a way to pare them down. So out of frustration, I did a system reset on the ACER (which though it wiped out all my settings on that PC, it did enable me to set a new PIN specific to it) and created a new set of difficulties. I hope I have turned off HELLO, but I haven't run into it yet to determine if it is going to be uncooperative. And bought another PC with a different OS.
    THank you folks for you help .
      My Computer


  3. Posts : 1,564
    11, 10, 8.1 and 7 all Professional versions, and Linux Mint
       #13

    MacBoatmaster,
    How nice it is to see you are in Ten Forums too.
    Cheers, I think that was the LONG many post thread on another site, when we managed to get the laptop loading windows 10 a little faster than it had done, if I remember correctly
    Re this
    In the meantime I did a factory reset of the Aspire, which cleared up the HELLO issue and created another (For which I'll start a separate thread.
    I will see if I can assist when you do so
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:57.
Find Us




Windows 10 Forums