Sound Blaster X-Fi Titanium HD not working properly in Windows 10 Insi

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
  1. boombastik's Avatar
    Posts : 316
    Windows 10 X64 latest
       #31

    Both of u uninstall the driver from device manager without deleting it and then restart your PC.
    wait a little to finish the installation after the restart.
      My Computer


  2. Posts : 2
    Windows 10 1903 x64
       #32

    Tried that, but nothing really changed. Channels are still misconfigured and after reassigning them, rear left (7.1 configuration) is still semi-mute.
      My Computer

  3. boombastik's Avatar
    Posts : 316
    Windows 10 X64 latest
       #33

    U can write your problem there:
    -https://www.reddit.com/r/SoundBlasterOfficial/comments/bs4lh2/xfi_20k1_drivers_for_windows_1903_beta/?sort=new
      My Computer


  4. Posts : 1
    Windows 10 x64 Build 1903
       #34

    Thanks to the XFRL_PCDRV_L11_3_00_2022B.exe installer courtesy of boombastik and combining that with
    Daniel K's SB X-Fi Series Support Pack 4.0 I managed to get sound working for the SB X-FI Titanium HD PCIe. I only use Game Mode so I don't know bout the other features but at least the audio driver is working and stuff like the Creative Console Launcher work.

    I actually had the DanielK support pack working before I updated to 1903 and it was after the update that the Audio driver broke. So instead of uninstalling that first I just yoloed it and download and installed the 2022B official driver and it worked!~

    So in summary.

    1. Install Daniel K's X-Fi Series Support Pack. Pick the the softwares you want. (Dunno if choosing the audio driver is important or not for this step.) Let it install. Audio driver should still not be working at this stage.

    2. Download XFRL_PCDRV_L11_3_00_2022B.exe Run it and follow the instructions. After restarting everything worked, including the softwares provided by the support pack!

    Feel free to copy paste this in other social outlets that you know and spread the word~ (After trying it out for yourself and confirming that it works of course).
      My Computer

  5.    #35

    boombastik said:
    Both of u uninstall the driver from device manager without deleting it and then restart your PC.
    wait a little to finish the installation after the restart.
    I tried today again. Instaled Win10 1903, did as you told and it worked! THANKS!!!
      My Computer


 

Related Threads
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:09.
Find Us




Windows 10 Forums