Windows 10: Getting an error when trying to load an app Solved

  1.    24 Jan 2016 #1

    Getting an error when trying to load an app


    Click image for larger version. 

Name:	Untitled.png 
Views:	1 
Size:	9.8 KB 
ID:	60365

    I can't for the life of me fix this problem!
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 4,765
    windows 10 Home threshold2
       24 Jan 2016 #2

    Have a look at this thread.
    https://www.tenforums.com/general-dis...-accounts.html


    He adjusted the User Account settings and then did a reboot. That he solved his problem.
    See if that also solves your problem.
      My ComputerSystem Spec

  3.    24 Jan 2016 #3

    davidhk said: View Post
    The error message told you what you did wrong......................... you were using the built-in administrator account.

    Don't you have your own Microsoft Account to log in ?

    Yes, but it still shows the same thing.
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 4,765
    windows 10 Home threshold2
       24 Jan 2016 #4

    Sorry, I apologize. I edited my last reply. Please read it again.
      My ComputerSystem Spec

  5.    24 Jan 2016 #5

    The UAC fixed it. . Then i turned it off again and rebooted. . App store works now. . Thanks!
      My ComputerSystem Spec


  6. Posts : 4,765
    windows 10 Home threshold2
       24 Jan 2016 #6

    ukcatsfan83 said: View Post
    The UAC fixed it. . Then i turned it off again and rebooted. . App store works now. . Thanks!
    You are welcome.
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
as per title what i have tried is checking the installation media is good which it is checked it on another rig running windows 10. okay so what happens is it will go through the normal boot up procedure my rig that is, bios will post normally and...
Windows 10 will not load? in Installation and Upgrade
I received confirmation that i could now download the new windows 10 os. When i click on the windows icon in the bottom r/h corner of my screen it opens a box " your free windows upgrade is here .... ok lets continue" When i click lets continue it...
Hi All, I just booted up a brand new PC this morning with Windows 10 installed. I can connect to the internet via WIFI but when using any of my 2 browsers (Edge & Firefox) neither of them will load any pages. Edge did initially after a few...
My touchpad on my Toshiba laptop suddenly stopped working upon opening it yesterday morning. I initially tried rebooting which doesn't work. In device manager it has an exclamation point for the driver. The error message tends to vary, but all have...
I successfully installed build 10159 when it came out (the prior builds were also successfully installed); however, when I tried to download 10162, the download appeared to be successful, but the install step failed, giving me the 0x800705b4 error...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 00:39.
Find Us