1.    13 Dec 2015 #1
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 48
    windoows 10 Build 10166

    Quicken


    After the latest Windows 10 update a few days ago, my Quicken software will not start. Has this happened to anyone else?

    Never mind...I reinstalled Quicken. Seems OK now
    Last edited by Justdave; 13 Dec 2015 at 19:35.
      My ComputerSystem Spec
  2.    13 Dec 2015 #2
    Join Date : Dec 2015
    Posts : 4
    win10 [Build 10586.th2_release.151121-2308]

    Quote Originally Posted by Justdave View Post
    After the latest Windows 10 update a few days ago, my Quicken software will not start. Has this happened to anyone else?

    Never mind...I reinstalled Quicken. Seems OK now
    What quicken version are you using ?, I have the same problem and re-install Q14 a couple of times without luck...I started a thread a few days ago..

    Quicken 2014 not launching after 10586 update - Windows 10 Forums
      My ComputerSystem Spec
  3.    14 Dec 2015 #3
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 48
    windoows 10 Build 10166
    Thread Starter

    My Quicken is 2015. I remember the same thing happened with the very first Windows 10 clean install and then again with the latest Windows upgrade. I'll read your thread now
      My ComputerSystem Spec
  4.    14 Dec 2015 #4
    Join Date : Dec 2015
    Posts : 4
    win10 [Build 10586.th2_release.151121-2308]

    Quote Originally Posted by Justdave View Post
    My Quicken is 2015. I remember the same thing happened with the very first Windows 10 clean install and then again with the latest Windows upgrade. I'll read your thread now
    Looks like folks are having more luck with re-install of Q15 than Q14, my Q14 was working fine during the initial W10 install/Upgrade, but it was broken after the latest Build upgrade in November..

    Spent many hours reading thru the related threads over at Quicken Support [not a very user-friendly forum to navigate/interact] and haven't found a solution; My Error seems related to Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\clr.dll [event viewer], but this new windows 10 upgrade has even installed the latest 4.6 Microsoft.Net version, last night I was playing activating all the .NET features on the "Turn windows features on/off" {older version too]but no luck.

    https://support.microsoft.com/en-us/kb/2640103

    This MS resourse article describes exactly my errors and promises a patch in the near future, but the article is from 2012, so the patch should be installed by now with W10, so I'll keep trying..
      My ComputerSystem Spec
  5.    14 Dec 2015 #5
    Join Date : Jul 2015
    Posts : 48
    windoows 10 Build 10166
    Thread Starter

    Wish I could help you more. I would be up a creek if I couldn't get Quicken back up and running
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Solved Quicken 2004 - Windows 10 Install
Follow the native install instructions as per this excellent post on the '7' forum. The steps I took to run Quicken 2004 on Windows7 Professional Solved - Windows 7 Help Forums It still works a treat for Windows 10 and should now see me...
Software and Apps
Quicken 2014 not launching after 10586 update
Quicken 2014 was working fine after upgrade from W7 but after latest MS 10586 upgrade Q14 stopped launching, in regular mode I don't get any errors but under SAFE mode get the error loaded below. Troubleshooting so far: Safe Mode --Memory...
Software and Apps
Quicken 2016 won't open
I installed Quicken 2016 on my SP3, but it won't open unless I "run as Administrator." There is no error message when I try to open it regularly. I am the only user and am logged on as Administrator. Quicken 2015 worked just fine. I am running build...
Software and Apps
Windows 10 Asus Sonic Studio Quicken not working or loading
I just wanted to toss this out there in the event it could help someone else. I recently built a new computer based surrounding an Asus Maximus VIII Hero motherboard. I installed all the utilities and later had issues running Quicken 2014. I have a...
Software and Apps
Migrate Quicken 2009 to Win10
I was able to load Quicken 2009 on my Win10 sys and it seems to work but I can't migrate the data from my XP sys to my Win10 sys. I do a backup on the XP sys and try to restore it on the Win10 sys but it says the file is invalid. Anybody been...
Software and Apps
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 14:11.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums