Search:

Type: Posts; User: Fisher Mann

Page 1 of 10 1 2 3 4

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Replies 139 Views 21,018

    Insider Mine installed fine but started installing in the...

    Mine installed fine but started installing in the 80's then went backwards then forward again. the final install only took about 10 minutes which is very fast for me..
    Snip not working correctly,...
  2. Replies 168 Views 28,368

    Insider Install went about as normal. Haven't checked it...

    Install went about as normal. Haven't checked it out totally but Bluetooth and Other Devices still screwed up.
  3. Replies 190 Views 36,487

    Insider Thanks!

    Thanks!
  4. Replies 190 Views 36,487

    Insider Install went ok, normal time. UUP to ISO did not...

    Install went ok, normal time. UUP to ISO did not work for second build in a row. Could not make WIM. Same as everyone with the bluetooth and devices showing squares.
  5. Replies 203 Views 27,782

    Insider Didn't think it would install after all the...

    Didn't think it would install after all the problems I had with previous build. Also UUP to ISO had an error with the WIM and I was sure it was in the download.
  6. Replies 278 Views 41,774

    Insider Install went ok. Seemed like more reboots than...

    Install went ok. Seemed like more reboots than average and bounced around in the percentages of install a few times. So far so good.
  7. Replies 132 Views 24,794

    Insider About 1+45 from start to finish including ISO,...

    About 1+45 from start to finish including ISO, close to normal for me. It updated my phone on the way. Everything else looks ok so far.
  8. Replies 1,009 Views 126,837

    Sticky: Just uploaded new build, all's well again.

    Just uploaded new build, all's well again.
  9. Replies 1,009 Views 126,837

    Sticky: Ditto on the bug. Thanks for work around Cliff....

    Ditto on the bug. Thanks for work around Cliff. Cannot get Taskbar to pop up either.
  10. Replies 206 Views 26,479

    Insider Install from WU and ISO went well. Don't know how...

    Install from WU and ISO went well. Don't know how long it took since I had to install in section working between thunderstorms.
  11. Replies 342 Views 44,570

    Insider Thanks Brink. Guess I'll take a nap now!:sleep:

    Thanks Brink. Guess I'll take a nap now!:sleep:
  12. Replies 342 Views 44,570

    Insider To Mike in Serbia the day has passed him by...

    To Mike in Serbia the day has passed him by already. Still.....
  13. Replies 342 Views 44,570

    Insider The day is still young, we may still get a new...

    The day is still young, we may still get a new build today, with luck!
  14. Replies 154 Views 28,919

    Insider 1+45 total time including ISO (through WU). Final...

    1+45 total time including ISO (through WU). Final install was only 12-15 Minutes. All seems fine here.
  15. Replies 137 Views 22,194

    Insider Seemed to take forever on the initial install,...

    Seemed to take forever on the initial install, about 1+30. Final install 30 mins but total time 3 hours including the ISO. Very lengthy time for my machine. Checked what was slowing down the...
  16. Replies 113 Views 21,151

    Insider All installed ok. 1+45 including ISO, about...

    All installed ok. 1+45 including ISO, about normal. Install percentage was really bouncing all over the place.
  17. Replies 113 Views 21,151

    Insider Glad to see a new build. Hope it goes well for us...

    Glad to see a new build. Hope it goes well for us all.
  18. Replies 196 Views 36,057

    Insider I lost mine several builds ago also and it never...

    I lost mine several builds ago also and it never came back. I liked it, maybe should have told them differently.
  19. Replies 196 Views 36,057

    Insider Again configuring updates took over 20 minutes...

    Again configuring updates took over 20 minutes for me but remainder of install went fine.
  20. Replies 157 Views 22,376

    Insider Preparing Updates seem to take longer and longer...

    Preparing Updates seem to take longer and longer for me. Stayed at 0% for about 20 minutes then another 20 minutes until it started install. But it updated ok.
  21. Replies 90 Views 14,093

    Insider May not mean a thing but as normal after an...

    May not mean a thing but as normal after an install I ran a sfc scan nd it seemed to take twice as long as normal. However no issues were found. :confused:
  22. Replies 90 Views 14,093

    Insider Hard to believe but it installed. Got to 48% on...

    Hard to believe but it installed. Got to 48% on getting things ready then jumped to 100% and thought it was done with, But then it started to install VERY slowly but it did install.
  23. Replies 90 Views 14,093

    Insider Having same issue. Slow as can be and not...

    Having same issue. Slow as can be and not optomistic about a first run install.
  24. Replies 145 Views 28,342

    Insider Had a Logitech Bluetooth mouse problem quite a...

    Had a Logitech Bluetooth mouse problem quite a bit last year after new builds installed, but has been working fine this year.
  25. Replies 145 Views 28,342

    Insider Took a while but installed with no issues. ...

    Took a while but installed with no issues.

    232337
Results 1 to 25 of 250
Page 1 of 10 1 2 3 4
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:36.
Find Us