(IM NEW)newly built pc (ryzen 3 1300x 1060 3gb)micro stuttering

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
  1. Plankton's Avatar
    Posts : 2,078
    Windows 10 Pro
       #11

    That may be some/part/all of the issue........BIOS update corruption. How did you install the BIOS update....manually or with in windows from MSI BIOS updater?
      My Computer

  2. Plankton's Avatar
    Posts : 2,078
    Windows 10 Pro
       #12

    ablao said:
    -____- i didnt have amd chipset driver installed should i install( bit of a stupid question)
    Yes....integral part of your mobo drivers
      My Computer

  3. Plankton's Avatar
    Posts : 2,078
    Windows 10 Pro
       #13

    What does your device manager look like....any yellow triangles showing?
      My Computer

  4. Plankton's Avatar
    Posts : 2,078
    Windows 10 Pro
       #14

    That's probably why the BIOS update didn't take.....no chipset driver.
      My Computer


  5. Posts : 104
    w10
    Thread Starter
       #15

    will install now
      My Computer


  6. Posts : 104
    w10
    Thread Starter
       #16

    i did have them installed but it was 16. somthing so will probs be the ones shipped from launch of ryzen
      My Computer


  7. Posts : 104
    w10
    Thread Starter
       #17

    seems to be a problem with the dates on the bios because i downloaded the newest one and in ez flash it said its a date was the 1st 2017 but i think i have the latest bios installed now and chipset
      My Computer


  8. Posts : 104
    w10
    Thread Starter
       #18

    after 10 mins just cause 3 died fps whent down to 20 30
    (IM NEW)newly built pc (ryzen 3 1300x 1060 3gb)micro stuttering-image.png
      My Computer


  9. Posts : 104
    w10
    Thread Starter
       #19

    gta v also the same after 10 mins

    (IM NEW)newly built pc (ryzen 3 1300x 1060 3gb)micro stuttering-image.png
      My Computer

  10. Plankton's Avatar
    Posts : 2,078
    Windows 10 Pro
       #20

    Since this was an upgrade from 7 to 10, that might be the underlying issue for your current situation. If this were my PC....I would do a clean install. I know this is probably not what you want to here.....but it's what I would do.

      My Computer


 
Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:50.
Find Us




Windows 10 Forums