1.    06 Apr 2017 #1
    Join Date : Mar 2017
    Posts : 471
    Win 10 Pro 15063.332 (ex-Insider)

    perfmon /report may be broken in CU 15063.14 (build 1703) Pro


    Could someone running this CU Pro version please run the report to see if they get the same failing results?:

    Click image for larger version. 

Name:	perfmon_report_desktop.png 
Views:	15 
Size:	79.4 KB 
ID:	128599


    I did not find any issues when running the CU Home version on another rig:

    Click image for larger version. 

Name:	perfmon_report_laptop.png 
Views:	7 
Size:	58.7 KB 
ID:	128600


    Any help would be greatly appreciated.


    Regards,

    WOT
      My ComputersSystem Spec
  2.    06 Apr 2017 #2
    Join Date : Mar 2017
    Posts : 471
    Win 10 Pro 15063.332 (ex-Insider)
    Thread Starter

    UPDATE: So I ran winsat formal from the command line and BOTH installations look OK:

    Click image for larger version. 

Name:	winsat_formal_desktop.jpg 
Views:	8 
Size:	159.1 KB 
ID:	128603

    Click image for larger version. 

Name:	winsat_formal_laptop.jpg 
Views:	5 
Size:	150.0 KB 
ID:	128604
      My ComputersSystem Spec
  3.    07 Apr 2017 #3
    Join Date : Mar 2017
    Posts : 471
    Win 10 Pro 15063.332 (ex-Insider)
    Thread Starter

    I just upgraded to OS Build 16170.1000 versin 1703.

    Now it doesn't work in either the Home or Pro version.

    I'll just wait for MS to fix it.


    Thanks anyway,

    WOT
      My ComputersSystem Spec
  4.    08 Apr 2017 #4
    Join Date : Oct 2013
    Posts : 343
    Windows 10 Pro x64, Windows 7 Ultimate x64 SP1, Windows 8.1 Pro x64

    I just ran Perfmon /report on both a system running Windows 10 Pro x64 15063.14 and 16170.1000 with no issues.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Dial-up error 633 w/build 15063 Pro
Dial up worked fine in 1607. With the update to Creators' build it now reports "error 633 - com port in use." The modem has always been on COM 3. Tried ports 5, 9, 11. Same. COM 1, the only port listed in Device Manager, is shown as "in...
Network and Sharing
Win10 Version 1703 Build 15063.13 explorer.exe not loading/crashing
I just rolled back to 1607Hi all, Just upgraded to Build 15063.13, explorer.exe is not loading. Screen is black. I have task manager open and tried manually starting the task, but it crashes a few seconds later.I've been able to open chrome as well,...
General Support
Balky Edge browser on Win 10 X64 Pro build 15063
If I allow Edge to sit idle for a minute or so, it becomes sluggish or unresponsive. The only extension that I have installed is AdBlock. Has anyone else seen this behavior? Are there any fixes or work-around available?
Browsers and Email
Solved Windows apps broken( upgrade from 15048 to 15058/15063)
Hello, I am having issues with upgrading from build 15048. This build is very stable, but it will expire in two months, and I probably have to update to official when it comes. 15058/15063 builds have shown the same bug - most windows apps(...
Windows Insider
Perfmon/report system health report function missing ?
I just wanted to know if MS removed the system health report feature from performance monitor. If so how do you start a system health report in Windows 10, it seems to differ from Windows 7 where you can find in advanced tools "Generate a system...
Performance & Maintenance
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 22:48.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums