Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    17 Nov 2015 #11
    Join Date : Nov 2014
    UK
    Posts : 239
    Windows 10 Pro 64bit

    Quote Originally Posted by Ludicrous View Post
    Will look into getting that, Guess i will mark this as solved. If anyone is looking for an answer i think my problem was geforce experience!
    Go to start type services and find the service NVIDIA Streamer Services. Right click and properties and change automatic to automatic (delayed start)
    I would build the OS on the SSD using a Macrium image from the HD (or clean build if you prefer), keep the existing HD with it's Windows OS & partition it so that you can use the spare capacity as storage medium.

    You will need an adaptor plate to fit the SSD into the HD Bay.
    Last edited by WightWalker; 18 Nov 2015 at 11:37.
      My ComputerSystem Spec
  2.    18 Nov 2015 #12
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 230
    win 10

    In terms of speed it can't be measured in terms of rpm as it is solid state
    However, expect a much greater performance as mentioned earlier :-)
    I have the 850 pro and have been extremely pleased with its performance
    Adapter plate here
      My ComputerSystem Spec
  3.    18 Nov 2015 #13
    Join Date : Nov 2014
    UK
    Posts : 239
    Windows 10 Pro 64bit

    Quote Originally Posted by robgr View Post
    Adapter plate here
    Or here http://www.amazon.co.uk/Metal-Mounti.../dp/B009EO1UQ6 for 1.90 including VAT+delivery.
      My ComputerSystem Spec
  4.    10 Jan 2016 #14
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 16
    windows 10Pro x64

    For solution,go to settings, system, notifications, and turning off "show me tips about Windows".I tried and it works.
      My ComputerSystem Spec

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12


Similar Threads
Thread Forum
100% DISK usage causing slow system startup
For the last week or so my system has been very slow to startup, and during this time the disk shows at 100% usage. It takes at least 5-10 minutes until everything has loaded and disk usage returns to normal and the system is usable. I have...
Performance & Maintenance
Solved Slow boot time on SSD and slow Desktop icons loading
Hi all, I'm using an Intel SSD 240GB 520 series. Always loading very fast, i.e., about 8 seconds from cold boot. Since windows 10 is installed, boot time is about 20 seconds and desktop icons take some time to refresh and load their images. ...
Performance & Maintenance
100% Disk Usage Slow Computer
System Spec Computer type:Laptop System Manufacturer/Model Number:HP Envy Touchsmart 15 OS:Windows 10 CPU:Intel Core i7 4700mq Memory:16 GB Graphics Card(s):Nvidia Hey all,
Performance & Maintenance
Slow boot & shutdown time
10 doesn't seem to be booting very nicely. What I mean is that it seems to be having a difficult time initilizing my SSD, so upon boot I get a blank black screen for anywhere from 60-180 seconds, where the primary drive activity LED is inactive,...
General Support
Very Slow Boot and High Disk Usage After Logon After a Clean Install
Hi everyone. I was having long boot time issues with windows 7. It was taking more than 5-6 mins for my pc to become responsive on desktop. Then I upgraded windows 10 today , issue still persisted. After that , I tried clean installing the 10. I...
General Support
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 00:29.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums