133% CPU Utlization?


  1. Posts : 1
    Windows 10
       #1

    133% CPU Utlization?


    https://imgur.com/8g1oxj1.png

    Can anyone help me troubleshoot what's going on here? I just noticed my CPU has super high utilization.
    Is it getting undervolted? From what I understand the VID values are what the CPU is requesting and not what the MB is actually passing to it..is that correct?
      My Computer


  2. Posts : 193
    Win 10
       #2

    Penox said:
    https://imgur.com/8g1oxj1.png

    Can anyone help me troubleshoot what's going on here? I just noticed my CPU has super high utilization.
    Is it getting undervolted? From what I understand the VID values are what the CPU is requesting and not what the MB is actually passing to it..is that correct?
    I am not 100% familiar with i5-8400 but the VID and core voltages look good. That has nothing to do with utilization AFAIK.
    VID is like a look up table for the CPU for a specific frequency which has nothing to do with utilization other than high CPU% needs high frequency.
    I can load CPU on my end to in resouce meter to equal 133% but the thing is what process is using such high %.
      My Computer


 

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 08:37.
Find Us




Windows 10 Forums