Latest MSI Afterburner Betas & Updates

  1. Kol12's Avatar
    Posts : 2,929
    Windows 10 Pro ver 21H1
       #671

    Would anybody know why my OSD would just randomly stop working? I deleted all the profiles and reinstalled MSI AB and the OSD still doesn't work.
      My Computer

  2. Cliff S's Avatar
    Posts : 25,831
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
    Thread Starter
       #672

    Do you have it turned on in RTSS?
    Latest MSI Afterburner Betas & Updates-image.png
      My Computers

  3. Kol12's Avatar
    Posts : 2,929
    Windows 10 Pro ver 21H1
       #673

    Cliff S said:
    Do you have it turned on in RTSS?
    Latest MSI Afterburner Betas & Updates-image.png
    Yes. I've decided to roll back to yesterdays Macrium image to save a headache of troubleshooting. I will check if it's working like it was shortly. I was adding HWiNFO values to the OSD, don't know if that messed something up...
      My Computer

  4. Kol12's Avatar
    Posts : 2,929
    Windows 10 Pro ver 21H1
       #674

    Seems it wasn't working on yesterdays image either. Everything is setup just as it always is but the OSD won't show. I have had no issues with my OSD like this whatsoever, it's totally random.

    Latest MSI Afterburner Betas & Updates-osd.jpg
      My Computer

  5. Dude's Avatar
    Posts : 15,566
    Windows 10 Pro X64
       #675

    Try restarting HWinfo, seems after the latest update is only registers for 12 hours unless you have paid version. Read that on Guru 3d I believe
      My Computers

  6. Kol12's Avatar
    Posts : 2,929
    Windows 10 Pro ver 21H1
       #676

    It was some misconfiguration in MSI Afterburner but I don't know what. I deleted my user preferences (which basically resets MSI AB) and it's fixed.
      My Computer

  7. Dude's Avatar
    Posts : 15,566
    Windows 10 Pro X64
       #677

    Kol12 said:
    It was some misconfiguration in MSI Afterburner but I don't know what. I deleted my user preferences (which basically resets MSI AB) and it's fixed.
    Glad you got it
      My Computers

  8. Kol12's Avatar
    Posts : 2,929
    Windows 10 Pro ver 21H1
       #678

    Dude said:
    Glad you got it
    Keep a backup of your MSI AB and RTSS profile folders handy in case this ever happens so you can restore your OSD customizations. The profile folders are in C:Program Files(x86)\MSI Afterburner and C:Program Files(x86) Riva Tuner
      My Computer

  9. Dude's Avatar
    Posts : 15,566
    Windows 10 Pro X64
       #679

    Kol12 said:
    Keep a backup of your MSI AB and RTSS profile folders handy in case this ever happens so you can restore your OSD customizations. The profile folders are in C:Program Files(x86)\MSI Afterburner and C:Program Files(x86) Riva Tuner
    Good advice there, thanks. I use RTSS for mine as shown in this post

    Latest MSI Afterburner Betas & Updates
      My Computers

  10. Cliff S's Avatar
    Posts : 25,831
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
    Thread Starter
       #680

    Kol12 said:
    Keep a backup of your MSI AB and RTSS profile folders handy in case this ever happens so you can restore your OSD customizations. The profile folders are in C:Program Files(x86)\MSI Afterburner and C:Program Files(x86) Riva Tuner
    Hey Matt, I quoted this in the first post
      My Computers


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 06:43.
Find Us




Windows 10 Forums