Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
  1.    25 Jun 2017 #41
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    Quote Originally Posted by OldMike65 View Post
    Good Morning Andrew and Clifff ....still asleep here...
    Good morning Mike
      My ComputersSystem Spec
  2.    25 Jun 2017 #42
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    You need patients to run and re-run and run again this benchmark and now am all out of it. Going to wait until I get my new PSU before running this again,
      My ComputersSystem Spec
  3.    25 Jun 2017 #43
    Join Date : Aug 2015
    Maine
    Posts : 38,459
    Windows10Pro 64Bit

    Quote Originally Posted by worf105 View Post
    You need patients to run and re-run and run again this benchmark and now am all out of it. Going to wait until I get my new PSU before running this again,
    Yeah it does take a while Andrew.
      My ComputersSystem Spec
  4.    25 Jun 2017 #44
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    Quote Originally Posted by OldMike65 View Post
    Only my 1st run .....

    Attachment 141033
    Hi Mike, would you have a link with those scores? Only to allow to see a breakdown of your score. If not not to worry just would be helpful

    Thanks Pal
      My ComputersSystem Spec
  5.    25 Jun 2017 #45
    Join Date : Aug 2015
    Maine
    Posts : 38,459
    Windows10Pro 64Bit

    Quote Originally Posted by worf105 View Post
    Hi Mike, would you have a link with those scores? Only to allow to see a breakdown of your score. If not not to worry just would be helpful

    Thanks Pal
    Not sure what you mean by link ??? I did not upload my scores if thats what you mean...
      My ComputersSystem Spec
  6.    25 Jun 2017 #46
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    Quote Originally Posted by OldMike65 View Post
    Yeah it does take a while Andrew.
    Been playing with my RAM by setting different Speeds and different Latency's but with the time it take to do a run (not taking in to account any fails) it takes ages. I am happy with the GPU settings but trying to balance out my CPU with the RAM is so frustrating due to the time it take to run.
      My ComputersSystem Spec
  7.    25 Jun 2017 #47
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    Quote Originally Posted by OldMike65 View Post
    Not sure what you mean by link ??? I did not upload my scores if thats what you mean...
    These links ( http://www.3dmark.com/pcm10/20660353 ) I can see the breakdown of the scores
      My ComputersSystem Spec
  8.    25 Jun 2017 #48
    Join Date : Aug 2015
    Maine
    Posts : 38,459
    Windows10Pro 64Bit

    Quote Originally Posted by worf105 View Post
    These links ( http://www.3dmark.com/pcm10/20660353 ) I can see the breakdown of the scores
    I Never sent my scores to their site.....didn't think it was necessary, so I have no link to give you.
    My cpu was set to 5.0
    Memory speed was 3000
    XMP is always on .....set at 100.00
      My ComputersSystem Spec
  9.    25 Jun 2017 #49
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    Quote Originally Posted by OldMike65 View Post
    I Never sent my scores to their site.....didn't think it was necessary, so I have no link to give you.
    Not necessary at all Mike. Manly to help me see how your system compares to mine and in how your system with the 7700K and RAM is gaining. My plan was to try and match our CPU speeds and RAM settings and see how that compares.
      My ComputersSystem Spec
  10.    25 Jun 2017 #50
    Join Date : Aug 2015
    Fife
    Posts : 1,867
    Windows 10 Pro 64-Bit (1709)

    Quote Originally Posted by OldMike65 View Post
    I Never sent my scores to their site.....didn't think it was necessary, so I have no link to give you.
    My cpu was set to 5.0
    Memory speed was 3000
    XMP is always on .....set at 100.00
    Thanks so much Mike.

    What was your CPU Cache set too?
    What was the latency's of your RAM?
      My ComputersSystem Spec

 
Page 5 of 18 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast

Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:28.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums