Windows 10: Intel 750 on Asus X99-A Mobo Solved

Page 2 of 2 FirstFirst 12

  1. Posts : 4,333
    Win 10 Pro x64
       27 Oct 2015 #11

    Submarine said: View Post
    Yes that would be necessary. This review guided me away from M.2. I sometimes copy quite a lot of files.
    I think M.2 and PCIe SSDs share the same characteristics. And looking at the design of intel with that giant heat sink, it only tells you how hot it can go.

    But with the fan I have on top of my M.2, it is now the second coolest component in my PC on idle next to the CPU.

    Click image for larger version. 

Name:	speccy_idle4.PNG 
Views:	1 
Size:	166.7 KB 
ID:	45071
      My ComputerSystem Spec


  2. Posts : 43
    (1&2) Windows 10 Pro (retail USB)
    Thread Starter
       28 Oct 2015 #12

    That's nice to see. May install one later.
      My ComputerSystem Spec


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Related Threads
Hello! I have already contacted Asus about it, but I post it here as well, just in case someone knows the answer and can help me. I have an Asus P8H61 motherboard which is based on Intel H61 chipset (socket 1155). This motherboard supports Intel...
Hello all, I recently did the upgrade to 10 when they sent it to me. However I didn't really get to use it because there apparently is/was no drivers for the LAN adapter on my MOBO. Still haven't been able to find them. Asus said they where...
Hi guys, Got this laptop (Asus F751LN) and it has a 24GB SSD (and a separate 1TB HDD) which I assume is used for data caching. Problem is I looked quite a bit over various threads and forums and didn't found an answer to my question. And that...
I used the upgrade tool to install w10x64. Installation went fine, I can use my computer and all. Problem is that both of my LAN ports don't work. I get the usual red icon in the taskbar that shows no internet. I went into networking and it doesn't...
Not sure what Ms has done in the latest updates -- but I can't get any sound now from APPS like VLC / Windows media player etc etc - although Windows sound events work perfectly !!!!!. HDMI works fine but Analog fails if I'm using a bog standard...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:07.
Find Us