Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast

  1. Joined : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,288
    Win 10 Pro x64
       05 Sep 2015 #51

    Yeah, CrossFire only works with fullscreen that's why I did not re-post my result before. But anyway, here's mine with single R9 390.

    Click image for larger version. 

Name:	Valley_05SEPT.PNG 
Views:	27 
Size:	93.1 KB 
ID:	35889
      My System SpecsSystem Spec


  2. Joined : Oct 2013
    Texas
    Posts : 7,531
    Windows 10 Pro X64
       05 Sep 2015 #52

    Updated

      My System SpecsSystem Spec


  3. Joined : Oct 2013
    Texas
    Posts : 7,531
    Windows 10 Pro X64
       05 Sep 2015 #53

    badrobot said: View Post
    Yeah, CrossFire only works with fullscreen that's why I did not re-post my result before. But anyway, here's mine with single R9 390.

    Click image for larger version. 

Name:	Valley_05SEPT.PNG 
Views:	27 
Size:	93.1 KB 
ID:	35889
    @badrobot, I have NVidia so I'm not sure. Can you try the fix I linked in this post

    Heaven Benchmark - Page 8 - Windows 10 Forums
      My System SpecsSystem Spec


  4. Joined : Nov 2013
    Toronto
    Posts : 4,288
    Win 10 Pro x64
       05 Sep 2015 #54

    Dude said: View Post
    @badrobot, I have NVidia so I'm not sure. Can you try the fix I linked in this post





    Heaven Benchmark - Page 8 - Windows 10 Forums


    I don't think there's anything we can do about it @Dude . It's a CrossFire (AMD) thing.
    That's one reason why I just upgraded to 390. I am getting rid of the two 270s.
    Last edited by badrobot; 05 Sep 2015 at 17:27.
      My System SpecsSystem Spec


  5. Joined : Sep 2015
    Posts : 22
    Windows 10 Pro x64
       05 Sep 2015 #55

    Why aren't my scores posted? I ran it at the exact same settings as extreme, but extreme grays out everything so I can't run it in full screen. API: Directx 11 - Quality: Ultra - AA: 8X - Resolution: 1600x900. I've been on the forums for awhile and been a part of the benchmarking community for the whole time. I don't see the problem. Two 970's are comparable to one 980 TI. The score shows the same.
      My System SpecsSystem Spec


  6. Joined : Oct 2013
    Texas
    Posts : 7,531
    Windows 10 Pro X64
       05 Sep 2015 #56

    SiK MindZ said: View Post
    Why aren't my scores posted? I ran it at the exact same settings as extreme, but extreme grays out everything so I can't run it in full screen. API: Directx 11 - Quality: Ultra - AA: 8X - Resolution: 1600x900. I've been on the forums for awhile and been a part of the benchmarking community for the whole time. I don't see the problem. Two 970's are comparable to one 980 TI. The score shows the same.
    I'm looking into the sli issue as I said earlier. Please be patient.
      My System SpecsSystem Spec


  7. Joined : Sep 2015
    Posts : 22
    Windows 10 Pro x64
       05 Sep 2015 #57

    I must have overlooked that. My apologies then. I just thought it was odd, especially since this is how I did these benchmarks on sevenforums and there was no issue.
      My System SpecsSystem Spec


  8. Joined : Oct 2013
    Texas
    Posts : 7,531
    Windows 10 Pro X64
       05 Sep 2015 #58

    No worries, sorry about the delay.
      My System SpecsSystem Spec


  9. Joined : Sep 2015
    Posts : 22
    Windows 10 Pro x64
       05 Sep 2015 #59

    Dude said: View Post
    No worries, sorry about the delay.
    The main thing I noticed that was different was the GPU usage. In windowed it would dip down to around 50% on each card at times. In full screen it would stay above 75% but usually around 90%+. I dunno if it's an SLI issue or a Windows 10 issue.
      My System SpecsSystem Spec


  10. Joined : Jun 2014
    USA
    Posts : 424
    Windows 10 Pro x64
       05 Sep 2015 #60

    Had to RMA my card and since getting my replacement last week I've been checking it out and thus far all seems to be well so I ran some benches and got this score...

    Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	8 
Size:	27.5 KB 
ID:	35983

    Just a modest 10 percent tweak (from a default 1000Mhz to 1100Mhz) using Catalyst Control Center. PC not overclocked. Card dropped back down to default speeds as I really don't need it overclocked other then for benching and seeing what it might do

    Peace
      My System SpecsSystem Spec


 
Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast


Similar Threads
Thread Forum
Catzilla Benchmark
Another benchmark. You can register for free and run 720p, How good are your catzilla scores? https://www.youtube.com/watch?v=3HSNwmx9cOE Get it here, now Version 1.4 Downloads - Download
PC Custom Builds and Overclocking
Heaven Benchmark
http://unigine.com/en/products/benchmarks/heaven Run it at the Extreme Preset as shown here 29363 https://www.youtube.com/watch?v=uEXv8A0-_KU Leaderboard
PC Custom Builds and Overclocking
Tropics Benchmark
Unigine Tropics Benchmark 1.3 Download - TechSpot Please run at the default settings as shown here 100697 https://www.youtube.com/watch?v=kvtRfvyI5ko Leaderboard...
PC Custom Builds and Overclocking
First Benchmark
There will soon be a flood of these, I would imagine. This is an amateur effort, using an intensive game. It does pretty much agree with what I have already tested with windows 8.1 though. Take it or leave it. As the author says, It is early days. ...
General Support
Browser Benchmark
Browser Benchmark Testing Please advise if you would like me to test other browsers Information: Test Setup:
Browsers and Email
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd

All times are GMT -5. The time now is 23:05.
Find Us
Twitter Facebook Google+



Windows 10 Forums