Asus Z370 Maximus X Motherboards

Page 79 of 79 FirstFirst ... 2969777879
  1. Cliff S's Avatar
    Posts : 24,461
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #781

    OldMike65 said: View Post
    Does not work / install for me, tried twice

    It always works for me.
    And be sure of your selection.
    --Install/Update process AHCI : Right click on "iaAHCIC.inf" > Install
    -----------------------------------------------------Wait for the message "The operation completed successfully" or for restart request

    --------Install/Update process RAID/Optane : Right click on "iaStorAC.inf" > Install
    -----------------------------------------------------------------Wait for the message "The operation completed successfully" or for restart request
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	2 
Size:	306.3 KB 
ID:	233937
    Always read instruction thoroughly
      My ComputersSystem Spec

  2.    #782

    Cliff S said: View Post
    It always works for me.
    And be sure of your selection.
    --Install/Update process AHCI : Right click on "iaAHCIC.inf" > Install
    -----------------------------------------------------Wait for the message "The operation completed successfully" or for restart request

    --------Install/Update process RAID/Optane : Right click on "iaStorAC.inf" > Install
    -----------------------------------------------------------------Wait for the message "The operation completed successfully" or for restart request
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	2 
Size:	306.3 KB 
ID:	233937
    Always read instruction thoroughly
    Did that twice ...told me it installed successfully .....didn't do a thing Cliff....rebooted too even thou it never asked.
      My ComputersSystem Spec

  3. Cliff S's Avatar
    Posts : 24,461
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #783

    OldMike65 said: View Post
    Did that twice ...told me it installed successfully .....didn't do a thing Cliff....rebooted too even thou it never asked.
    Show me your device manager for IDE ATA/ATAPI controllers
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	2 
Size:	86.5 KB 
ID:	233940
      My ComputersSystem Spec

  4.    #784

    Cliff S said: View Post
    Show me your device manager for IDE ATA/ATAPI controllers
    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	2 
Size:	86.5 KB 
ID:	233940
    3rd try ....it installed .....think I was clicking on wrong .INF file .....same as your pic now. Time to go hide....LoL
      My ComputersSystem Spec

  5. Cliff S's Avatar
    Posts : 24,461
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #785

    OldMike65 said: View Post
    3rd try ....it installed .....think I was clicking on wrong .INF file .....same as your pic now. Time to go hide....LoL
    No just drink more coffeeClick image for larger version. 

Name:	coffee.gif 
Views:	29 
Size:	49.3 KB 
ID:	233942
      My ComputersSystem Spec

  6. Kol12's Avatar
    Posts : 1,751
    Windows 10 64 bit, 1809
       #786

    Cliff S said: View Post
    Attachment 233930

    Drivers : 17.2.11.1033 WHQL
    (drivers only, without the Intel RST UI which is absolutely not needed if you don't leave it on in system tray(for SMART warnings))

    New version of Intel Rapid Storage Technology AHCI & RAID/Optane Driver (SATA) has just been release [DRIVERS] Intel Chipset/Ethernet/MEI/SATA (Z170/Z270/X299/Z370/Z390) - Page 12
    Do these get uploaded officially to the motherboard pages Cliff? Are they early release/leaks on the forum or unofficial drivers?
      My ComputerSystem Spec

  7. Cliff S's Avatar
    Posts : 24,461
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #787

    Kol12 said: View Post
    Do these get uploaded officially to the motherboard pages Cliff? Are they early release/leaks on the forum or unofficial drivers?
    They haven't been updating the motherboard pages very often at all lately. Just look how far behind your Realtek drivers are.
    On the forum it's 6.0.8703.1(todays release from Realtek, with UAD Nahimic integration for Sonic Suite) and on the mobo page it's only 6.0.1.8468.
    By the way the 8703 drivers are awesome

    But the same goes for all the other drivers.
      My ComputersSystem Spec

  8. Cliff S's Avatar
    Posts : 24,461
    Win10 Pro, Win10 Pro N, Win10 Home, Win10 Pro Insider Fast Ring, Windows 8.1 Pro, Ubuntu
       #788

    New version of Intel Network Adapter Driver (ETHERNET) has just been released :

    - Intel Network Adapter Driver (Drivers Only) - Last version [07/05/2019] :
    ----Drivers : 12.18.9.7 WHQL
    [DRIVERS] Intel Chipset/Ethernet/MEI/SATA (Z170/Z270/X299/Z370/Z390) - Page 12

    Right click on "e1d68x64.inf" > Install

    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	1 
Size:	292.1 KB 
ID:	234041


    Click image for larger version. 

Name:	image.png 
Views:	1 
Size:	170.3 KB 
ID:	234042
      My ComputersSystem Spec


 
Page 79 of 79 FirstFirst ... 2969777879

Related Threads
I'm wondering if any system builders are using the Phanteks Enthroo Primo series fan controller with the Maximus X Code motherboard. I connected the Phanteks Fan Controller to CPU_OPT header but that header does not appear in BIOS. As such I...
Maximus VIII Gene Audio Issue in Drivers and Hardware
Whats up gents? So i am having an issue with the audio on my mobo. if i let my pc set for a long time or i put it in sleep without playing audio, when i get back to it and turn it back on, the audio is incredibly distorted and sounds horrible!...
Hey guys, I'm using Windows 10 64-bit Version 1607 and it got an automatic cumulative update yesterday KB3200970. The board is Maximus VII Formula with an i7 4790K and 16Gb RAM and an ASUS Strix GTX 1080. Following the update, I am having...
OK I have a question. I have a bunch of Win10 machines, six of them at the mo... Now what I want to do is put a new motherboard/CPU in my best machine, but I'll keep the harddrives and everything intact. I'll probably transfer C: to a new drive...
I am trying to get into the bios on my windows 10 system with a hero vii but whenever I restart and then hold del my screens are just black, my pc is running and nothing happens, nothing comes on the screen. If I restart and don't press anything it...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 15:50.
Find Us