1.    17 Aug 2017 #1
    Join Date : Aug 2017
    Posts : 5
    Windows 10

    Cannot connect to domain error 1355


    I'm having an issue that I've seen on numerous forums but I've yet to figure out...

    I cannot connect new or refreshed PCs to the domain. All PCs on the network are Windows 10, our server is Windows Server 2012. I am using an ethernet connection on the network.

    When trying to connect to the domain from the local account I'm advised: "That domain couldn't be found. Check the domain name and try again."
    I've tried both just the name and also the name.local

    I've tried disabling the firewall and IPv6 but I CANNOT get this or any new computer connected to the domain..


    Any assistance would be appreciated!
      My ComputerSystem Spec
  2.    17 Aug 2017 #2
    Join Date : Aug 2017
    Posts : 5
    Windows 10
    Thread Starter

    I'm thinking the issue has to do with the AD DS on the server...Looking into this now
      My ComputerSystem Spec
  3.    17 Aug 2017 #3
    Join Date : Jul 2016
    Crewe Cheshire
    Posts : 1,460
    windows 10

    Run a travertine to domain by name and IP can it be reached? Is NetBIOS running on all PCs
      My ComputerSystem Spec
  4.    17 Aug 2017 #4
    Join Date : Aug 2017
    Posts : 5
    Windows 10
    Thread Starter

    NetBios was NOT enabled on this computer, it is now. I ran a tracert to domain name. 30 hops with the last 18 timing out....
      My ComputerSystem Spec
  5.    17 Aug 2017 #5
    Join Date : Jul 2016
    Crewe Cheshire
    Posts : 1,460
    windows 10

    It will need netbios to find the dc 30 hops seems a lot is this a works network is it on the same subnet or another one?
      My ComputerSystem Spec
  6.    18 Aug 2017 #6
    Join Date : Aug 2017
    Posts : 5
    Windows 10
    Thread Starter

    Same subnet for this office. I cannot ping the domain from any computer on my network or on the other subnet but we are all logged in... The service "MSSQLServerADHelper100" has stopped running and I cannot get it back up. Could this be a problem?
      My ComputerSystem Spec
  7.    24 Aug 2017 #7
    Join Date : Aug 2017
    Posts : 5
    Windows 10
    Thread Starter

    Solved. DNS on Server lost IP address. Cisco Router was not passing DNS server to clients.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
How do I connect to a MacBook from my PC [getting an error message]?
Hi, I have a new-ish PC with Windows 10. I am trying to connect to an old Mac. I have followed the instructions as best as I can, but I get the attached error message. To add to the above, the Mac has two user account/profiles on it. I...
Network and Sharing
Non-domain win 10 computer to domain network
Hi. I have a non-domain computer (win 10 basic). Can it connect to a Aerohive wireless domain network? Any links to a tutorial on the net? Thanks... :)
Network and Sharing
Cannot connect to shared drive on company domain network.
At my work, we are upgrading all computers from Windows 7 to Windows 10 (roughly about 12 computers total). So far 6 of them have been upgraded successfully with not network issues. There is a company domain in place. After upgrading the 7th...
Network and Sharing
Unable to add to domain - error code 64, or error; network name...
Hello all - Having issues with windows 10 upgrade. A few weeks ago, I upgraded my work laptop to Windows 10. Yesterday in troubleshooting an issue with RSAT (remote server admin tools - issue: inability to connect to domain controller through...
Network and Sharing
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 21:02.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums