Network connectivity problems after installing PuleSecure


  1. Posts : 4
    Windows 10 Pro
       #1

    Network connectivity problems after installing PuleSecure


    Hi there,

    Everything was working fine until I installed PulseSecure. Upon installation, internet stopped working. Tried rebooting and uninstalling PulseSecure, but could not fix.

    Resetting my router enables me to access the internet, however, upon changing any of the wireless network settings, like wireless broadcast name, security method, password, etc, the wired and wireless internet goes off. I have tried doing the same from Linux Mint with success, but when I boot back into Windows (on the dual boot machine), wired and wireless stops working again.

    I have tried the following methods to fix the problem without any success.
    1. Uninstalled PulseSecure
    2. Resetting router (wired and wireless works until wireless settings are changed)
    3. netsh winsock reset
    4. Deleting the Network Adapter from Device Manager
    5. Rebooting

    Any help appreciated, thank you in advance :)
      My Computer


  2. Posts : 27,659
    Windows 10 Pro x64 Version 21H1
       #2

    Hi Ednan

    Any chance you have a working restore point from before your installation of PulseSecure? Even better a system image?

    I might also recommend a complete Network reset. Can be found in settings, Network and Internet, first panel, right hand side at bottom.
      My Computer


 

  Related Discussions
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 07:49.
Find Us




Windows 10 Forums