1.    11 Feb 2017 #1
    Join Date : Aug 2015
    Posts : 47
    W10 Pro, 64

    Freaky Connection Problem


    Having trouble getting wifi from my comcast router.

    - on PC wifi, it says connected to router, but under IPv4Connectivity, "no internet access"
    IPv6Connectivity, it says "internet"; oddly, some sites work (facebook, gmail) even when it says IPv4 has no internet access. but most sites don't.

    - on Ipod, connection works and have internet.

    - on PC, the free hotspot xfinity connection works.

    I made the setting to automatically get IP address. Tried rebooting.

    Any ideas how to get the internet? I could get it on my PC with my first router. Same PC, wifi adapter, and all settings.

    Thanks.
      My ComputerSystem Spec
  2.    11 Feb 2017 #2

    Had that happen to someone last week. I reinstalled the wifi card, ipconfig, etc - no change. Came across a post saying to reset winsock, and sure enough that fixed it. Might work for you too. Open elevated command prompt, type 'netsh winsock reset' (without the apostrophes) and reboot.
      My ComputerSystem Spec
  3.    12 Feb 2017 #3
    Join Date : May 2015
    Central IL
    Posts : 4,221
    Mac OS Sierra

    Sounds like IPv4 is disabled or on manual is why it is trying to get a IPv6 IP.
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
Problem with Wi-Fi connection requires resolving?
Hi, I have no Wi-Fi connection and when I check “Network Connections”, there are two items present being:- a) Incoming Connections ………… No clients connected b) Wi-Fi ……………….. Not connected (with red “x” present). When I check...
Network and Sharing
Internet connection problem
My laptop connects with WiFi, it also shows that the internet connection is available but when I try to brows through any web browser it doesn't. It shows that can't connect to web.. What is the problem? I am not understanding, even I tried...
Network and Sharing
Wifi limited connection problem
Hi, I am experiencing Problem with the wifi connectivity after I updated my Dell Inspiron 15 3521. I updated the Dell Wireless 1703 802.11b/g/n (2.4GHz) to the latest and tried every steps I could find in the blogs, youtube and communities talk but...
Network and Sharing
Solved remote desktop connection problem ...
disconnect 1-2 min say "login another user" i have win 10 pro im change remote resvices session time limit and another method but not solved.... my englis is bad sory for this...
Network and Sharing
Problem with stable connection
My windows 10 home was working just perfect until today's update. Now I cannot get it to stay connected more than three minutes so if this is too brief that is why. When I run the troubleshooter for the wireless connection it says the wireless...
Network and Sharing
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 03:48.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums