Windows 10: Wifi not working - no internet, secured.

  1.    20 Dec 2016 #1

    Wifi not working - no internet, secured.


    Windows 10, I thought my wifi stick was broke so I went and bought another one but I am still getting the same problem. Using: NETGEAR - N300 Wireless-N USB Adapter
    Getting the following error: no ip configuration when troubleshooting. I've also tried using my phone as a hotspot so it isn't my internet. Can anyone help?
    Also tried an older wifi stick, not the same one and same error. Tried reinstalling drivers

    Also to add it was working fine until a few hours ago where I was randomly Dc'd during a csgo game, no recent downloads or changes in anything.
      My ComputerSystem Spec

  2.    20 Dec 2016 #2

    Try rebooting your modem...unplug it for 5 minutes and then plug it back in.
      My ComputerSystem Spec

  3.    20 Dec 2016 #3

    Plankton said: View Post
    Try rebooting your modem...unplug it for 5 minutes and then plug it back in.
    Already done, my PC is the only one its not working on, works fine on 4 laptops/phones.
      My ComputerSystem Spec

  4.    20 Dec 2016 #4

    Any chance that somehow your device network settings got set to Static from DCHP?

    Right click on wireless icon in systray, click on "Open Network and Sharing", click on link beside the word Connections, Click on properties, click on IP v4 midway down list, click on properties. Should be get automatically. If it is wrong also check ip v6 settings.

    Worth a check
      My ComputerSystem Spec


 

Related Threads
I was having some network problems and in the course of fixing them I uninstalled the network driver for my TP-Link AC600 Archer T2UH USB network card. This card has been working without a problem for months on 2.4 and 5Ghz channels and at high...
Hey there, I need a laptop for my studies - that's why I looked for my HP 650 Laptop I used three years ago. First thing I did was upgrading to Windows 10. I didn't have any problems doing that at home connected to my home wifi. When I'm at...
Hey there, Have been having this problem for a while. I'll try to make a long story short. I'm on a personal build computer running x58 chipset. Originally installed Windows 7. Have upgraded to 8, 8.1, 10, and then 10 anniversary addition. The...
This is my first time posting so i hope its in the right place. Here it goes: I have just replaced my WiFi card from (BCM943228HMB) to BCM94352HMB. Before replacing my WiFi card i done the following: 1. Made computer boot in safe mode with...
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 11:51.
Find Us