Windows 10: Default route nonsense

Page 2 of 2 FirstFirst 12
  1.    09 Aug 2016 #11

    I was very clear your running a proxy

    G˙DATA file system monitor
    G˙DATA Personal Firewall
    G˙DATA Scanner
    G˙DATA Scheduler
    G˙DATA˙ANTIVIRUS Proxy

    Here it is in services running
    AVKProxy.exe 3516 Services 0 6'708 K
      My ComputerSystem Spec

  2.    09 Aug 2016 #12

    Like I said, that service belongs to the GData Internet Security suite and has absolutely nothing to do with my issue. I uninstalled GData Internet Security only to show you that the problem persists without that service. The attached log was taken after I had uninstalled GData. You can see, the service AVKProxy.exe is gone from the log but the routing table has not changed, even after several reboots. The only thing that has changed is the manually added permanent static route which I've removed for testing purposes. Thank you for your input but this is definitely going into the wrong direction.

    reg.txt
      My ComputerSystem Spec


  3. Posts : 3,438
    EL Capitan
       10 Aug 2016 #13

    Sorry but the Fritz Box is relevant if you are using it to handle the network routing and Firewall. Also whatever you keep stating about the GData Security is also why nothing is working properly. Instead of not working with Samuria and fighting his help that he is volunteering his time to help you out with your issue, start working with him and allow him to walk you through why nothing is working properly.
      My ComputerSystem Spec


  4. Posts : 3,438
    EL Capitan
       10 Aug 2016 #14

    Samuria said: View Post
    I was very clear your running a proxy

    G˙DATA file system monitor
    G˙DATA Personal Firewall
    G˙DATA Scanner
    G˙DATA Scheduler
    G˙DATA˙ANTIVIRUS Proxy

    Here it is in services running
    AVKProxy.exe 3516 Services 0 6'708 K
    I get a feeling that he is just going to not work with you on this matter, because he keeps insisting that what we have pointed out is not what the problem is. If he believes that to be the case. You may have to just walk away.

    This is the second party that has posted a request for help and refused to do their part in allowing another person to help him.

    The whole problem is sitting right in front of him in that text file and the screen shot that you posted. Not only is the Fritz Box part of the problem. So is his VM.
      My ComputerSystem Spec

  5.    10 Aug 2016 #15

    And why should the Fritzbox be the Problem? And why the VM? So far I've only seen assumptions that are simply wrong. The GDATA suite cannot be the reason because after it's complete uninstall nothing has changed. And I just fail to see why the VM should be involved here. It has an internal IP assigned by the router, that is 192.168.1.172. And it runs it's own DHCP server in order for VM's to communicate with each other (host-only network). I've also deactivated that functionality to no avail (see screenshot). What's more there is a screenshot showing the IP configuration in the Fritzbox. Really, I complete fail to see why either GDATA or the VM could be the reason for my problem.

    Click image for larger version. 

Name:	routing_table.jpg 
Views:	6 
Size:	45.6 KB 
ID:	95280


    Click image for larger version. 

Name:	fritzbox_config.jpg 
Views:	1 
Size:	106.8 KB 
ID:	95279
      My ComputerSystem Spec

  6.    10 Aug 2016 #16

    Today I had an idea. Could the Linux subsystem (bash) be the reason for this behavior? In fact installing the bash is the single big change I did to my system after the Anniversary Update. Guess I have to uninstall it in order to see if this changes anything.
      My ComputerSystem Spec


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Related Threads
Increase my RAM via 64 bit route in Drivers and Hardware
I now have on my Toshiba satellite lappy (clean install win 10 home 32bit) because before it was Win 7 32 bit, could I load Window 10 home edition 64 bit (would allow me to install more than 4 gig ram) or am I confined to 32 bit! Your thoughts as...
Auto route in Software and Apps
I an trying to run Autoroute on an Asus machine with Win 10 and get a message saying "your registry settings for this application were not copied correctly". This occurs when the program in installed from its original discs or from a new works disc....
I currently have Firefox, IE and Edge installed on my PC. Firefox is set as the default browser. When I go into the default apps setting screen and click to change my default browser, only IE and Firefox are on the list, so I can't select Edge. ...
redacted you can remove this i got my answer here Will insiders be able to disable the so called keylogger once..... - Page 4 - Windows 10 Forums it helped me also understand the permissions we give MS as well thanks for the post guys.
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 19:54.
Find Us