1.    24 Jun 2016 #1
    Join Date : Sep 2014
    Nashville, TN
    Posts : 3,143
    Windows 10 Pro

    Found something new today...


    I don't know how long it's been there, but in the Settings->Network & Internet hub, there is a little link "Network Reset".

    I was having trouble with my wireless dropping every few seconds, and I did this reset and everything is now running great. I think cycle after cycle of upgrades might have resulted in something strange in my networking configuration.
      My ComputerSystem Spec
  2.    24 Jun 2016 #2
    Join Date : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 10,428
    W10 Insider + Linux

    Quote Originally Posted by Mystere View Post
    I don't know how long it's been there, but in the Settings->Network & Internet hub, there is a little link "Network Reset".

    I was having trouble with my wireless dropping every few seconds, and I did this reset and everything is now running great. I think cycle after cycle of upgrades might have resulted in something strange in my networking configuration.
    I haven't even looked at that, usually going thru network icon on taskbar. Most of the settings bring old style panels anyway.
      My ComputersSystem Spec
  3.    24 Jun 2016 #3
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,413
    Windows 10 IoT

    Insider build? I don't see it on my system?
      My ComputerSystem Spec
  4.    24 Jun 2016 #4
    Join Date : Jul 2014
    Serbia
    Posts : 10,428
    W10 Insider + Linux

    Quote Originally Posted by alphanumeric View Post
    Insider build? I don't see it on my system?
    Last insider (at least):

    Click image for larger version. 

Name:	netwrkreset 1.jpg 
Views:	3 
Size:	129.9 KB 
ID:	86581
      My ComputersSystem Spec
  5.    24 Jun 2016 #5
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,413
    Windows 10 IoT

    Ok, that's what I though, thanks for confirming.
      My ComputerSystem Spec
  6.    24 Jun 2016 #6
    Join Date : Oct 2013
    Posts : 25,194
    64-bit Windows 10 Pro build 17040

    It was added starting with build 14328 to cleanup and reset all network adapters.

    https://www.tenforums.com/tutorials/4...dows-10-a.html
      My ComputersSystem Spec
  7.    24 Jun 2016 #7
    Join Date : Sep 2014
    Nashville, TN
    Posts : 3,143
    Windows 10 Pro
    Thread Starter

    Glad to know I wasn't crazy at not seeing it before

    It works very well though... A very welcome addition.
      My ComputerSystem Spec
  8.    24 Jun 2016 #8
    Join Date : Dec 2013
    Sydney, Nova Scotia, Canada
    Posts : 10,413
    Windows 10 IoT

    Quote Originally Posted by Mystere View Post
    Glad to know I wasn't crazy at not seeing it before

    It works very well though... A very welcome addition.
    The not seeing part I'll give you, the other?
      My ComputerSystem Spec

 


Similar Threads
Thread Forum
OS Not found
On my last startup, I got an error screen That says "No OS found" , which of course allows no access to anything. (I am on a borrowed Chromebook for this post) Error 'oxc000000e', reports errors or missing file, sys32/winload.exe. I have a Macrium...
General Support
Today [2]
Last day off before I go back to work. I'm going to walkup to the fish and chip shop, sit on the patio, have a couple of Guinness and some fish and chips.
Chillout Room
Big day today!!!
As of today I celebrate my 10th year clean and sober! Or that translates into 3,653 days/24 hours. It's such a great feeling that I've made it this far.. Without AA this couldn't have occurred. And the great support I get from Erin is a huge...
Chillout Room
Our Sites
Site Links
About Us
Windows 10 Forums is an independent web site and has not been authorized, sponsored, or otherwise approved by Microsoft Corporation. "Windows 10" and related materials are trademarks of Microsoft Corp.

© Designer Media Ltd
All times are GMT -5. The time now is 04:51.
Find Us
Twitter Facebook Google+ Ten Forums iOS App Ten Forums Android App



Windows 10 Forums